Home FRUMUSETECoafuri Idei de culori pentru par inchis

Idei de culori pentru par inchis

autor Elena Yvette
3,1K views

Astazi va vom prezenta cateva idei de culori pentru parul inchis. Tine cont de sfaturile noastre si obtine un look nou minunat!

Idei de culori pentru par inchis la culoare

Culorile naturale de par sunt foarte populare in acest sezon. Asta nu inseamna neaparat ca trebuie sa alegi numai culori simple pentru par inchis la culoare, precum castaniul, negrul sau blondul. De fapt, in ultimii ani, au aparut multe tehnici de vopsire a parului – unele vechi si altele noi.

Daca te gandesti sa-ti vopsesti parul intr-o culoare naturala inchisa, trebuie sa tii cont de ideile noastre de culori pentru par inchis la culoare. Acestea te vor ajuta sa porti cu stil culoarea ta inchisa de par.

Idei de culori pentru par inchis la culoare: suvite
Suvitele se poarta de ani de zile. Au fost foarte populare in anii ’90 si, recent, au revenit in atentia femeilor. Daca vrei sa-ti faci suvite si cauti un look fresh, trebuie sa stii ca exista multe posibilitati.

Idei de culori pentru par inchis la culoare

Totul depinde doar de personalitatea ta si de rezultatul pe care vrei sa il obtii. De exemplu, suvitele blonde sunt in tendinte pentru femeile cu un par inchis la culoare. Look-ul final nu trebuie sa fie neaparat unul dramatic. Poti alege nuante de blond inchis pentru parul tau.

Idei de culori pentru par inchis la culoare

Daca ai parul castaniu ciocolatiu, poti alege niste suvite blond caramel. Un stilist cu experienta va sti ce tehnici sa foloseasca pentru a obtine suvitele potrivite pentru parul tau.

Idei de culori pentru par inchis la culoare: ombre
Daca ai parul castaniu inchis, ti se potriveste tehnica numita ombre. Ce presupune aceasta tehnica?

Idei de culori pentru par inchis la culoare

Presupune vopsirea parului folosind nuante mai deschise decat culoarea de baza. Se incepe cu o nuanta inchisa (asemenetoare cu nuanta naturala a parului tau) si se termina cu cea mai deschisa culoare (spre varfuri).

Nu uita ca, pentru a obtine aceste culori, trebuie sa apelezi la un specialist. Acesta va sti cum sa adauge niste suvite foarte naturale parului tau vopsit in stilul ombre.

Idei de culori pentru par inchis la culoare

Idei de culori pentru par inchis la culoare: tehnica balayage (frantuzeasca)
Daca ai parul blond inchis, tehnica numita balayage este cea care ti se potriveste. Aceasta tehnica foarte populara presupune folosirea unei pensule pentru a crea suvitele pe care le doresti…

Asemanatoare cu stilul ombre, tehnica balayage este perfecta daca esti multumita cu blondul tau si vrei doar sa ii dai putina personalitate.

Idei de culori pentru par inchis la culoareIdei de culori pentru par inchis la culoare

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed