HomeFRUMUSETECoafuri Invata cum sa ai parul ondulat ca Beyonce

Invata cum sa ai parul ondulat ca Beyonce

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/03/Învață-cum-să-ai-părul-ondulat-ca-Beyonce.jpg

Intotdeauna am fost geloase pe coafurile vedetelor de la Hollywood, care nu dau niciodata gres. Fie ca sunt buclele lui Beyonce, Sarah Jessica Parker sau Taylor Swifft, poti afla de la stilisti ce trucuri se aplica pentru a obtine o coafura impecabila. Iata ce trebuie sa stii daca vrei sa ai parul ca vedetele de la Hollywood.

Beyonce
Diva are parul voluminos si foarte cret, iar pentru a obtine celebrele bucle, stilista trebuie sa ii hidrateze parul cu un balsam, dupa care sa aplice pe parul umed un ser pentru onduleuri. Daca ai parul cret, va trebui doar sa aplici cu ajutorul degetelor si sa lasi parul sa se usuce natural, insa daca vrei mai mult volum, va trebui sa utilizezi un foehn cu difuzor.

Taylor Swift
Artista are parul fin, firele subtiri si dese si o predispozitie pentru onduleuri. Pentru obtinerea acelor bucle delicate va trebui sa utilizezi un sampon bland care sa aiba in compozitie silicon sau cheratina, ce fac firul de par mai gros. In general, femeile ce au parul ondulat isi doresc ca si buclele lor sa fie bine definite, si astfel va trebui sa iti hidratezi parul cu un balsam, dupa care sa folosesti ondulatorul.

Selena Gomez
Tanara artista are parul des si putin ondulat, iar pentru a obtine buclele ei, va trebui sa se aplice un balsam cu unt de shea ce hidrateaza firele de par groase si confera stralucire fara a-l incarca. Este bine sa se lase parul sa se usuce natural.

Sarah Jessica Parker
Actrita are parul subtire si fin, iar pentru a obtine un efect similar va trebui sa se aplice un balsam hidratant dupa ce a fost spalat parul. Pasul urmator este aplicarea unui gel cu extracte botanice si colagen, pentru hidratarea cuticulelor si definirea buclelor…

Sheryl Crow
Are firele de par normale si usor ondulate, iar pentru a le obtine va trebui sa aplici un balsam hidratant si sa iti usuci parul cu foehnul cu difuzor. Pentru definirea buclelor se aplica gel sau crema modelatoare pe suvite de par, dupa care se infasoara pe deget timp de cateva clipe. Dupa ce s-au uscat, va trebui sa scuturi bine parul si sa aplici un fixativ.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed