Modele de coafuri pentru nunta cu parul desfacut

Share

Nu-ti prinde parul! Acest stil nu se poate demoda niciodata, mai ales daca ai un par lung si frumos. In acea mare zi, parul va fi unul dintre elementele principale in poze, asa ca trebuie sa alegi unul dintre cele mai frumoase modele de coafuri pentru nunta care iti plac.

Modele de coafuri pentru nunta

Coafurile cu par desfacut iti dau un aspect natural si sunt foarte moderne. Iti poti prinde doar cateva suvite intr-o parte. Accesoriile de par schimba total aspectul unor modele de coafuri pentru nunta. Poti alege sa nu porti niciun accesoriu, dar o floare mare prinsa intr-o parte sau o bentita sau chiar si o pana creeaza un efect placut.

Parul desfacut, o rochie simpla cu guler si cateva accesorii de par roz creeaza un stil romantic si foarte sexy. Daca faci nunta pe plaja, o coafura cu parul desfacut e chiar potrivita. Vei aparea foarte naturala.

Florile in par iti dau un plus de romantism si sarm. Daca alegi sa porti o floare in par, incearca sa poti mai putine accesorii in rest…

Parul lung si desfacut este potrivit pentru o rochie fara bretele sau pentru una fara spate.

Modele de coafuri pentru nuntaModele de coafuri pentru nuntaModele de coafuri pentru nuntaModele de coafuri pentru nuntaModele de coafuri pentru nunta


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news