HomeFRUMUSETECoafuri O coafura bob indrazneata

O coafura bob indrazneata

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,7K views
O-coafura-bob-indrazneata-5 in Coafuri

Tot ce trebuie sa faci este sa apelezi la o coafura bob pe care sa o innoiesti. O astfel de tunsoare necesita mai multa creativitate decat bobul clasic.

O coafura bob indrazneata

Acest look presupune iesirea din tipare, asa ca gandeste-te la optiuni si fii creativa cand vine vorba de o coafura bob la moda.

Stilul asimetric

Renunta la o linie dreapta a bobului. Bobul indraznet este asimetric. Pentru aceasta coafura o parte a parului este mai lunga decat cealalta. Creativitatea este totul pentru un aspect indraznet. Experimenteaza cu diferite lungimi si considera bobul indraznet o opera de arta.  Totul functioneaza ca si cum cerul ar fi limita pentru astfel de coafura.

Bobul in forma de A

O alta varianta este sa incerci bobul in forma de A. Aici, parul este taiat incat sa incadreze fata si este mai lung in spate. Adesea, parul din spate este stratificat incat sa il poti ciufuli si sa te joci cu acest volum. Chiar daca acest bob incadreaza fata, nu te gandi ca nu poti experimenta prin adaugarea unei varietati de straturi. Tine minte ca nu exista reguli cand vine vorba de un look indraznet.

Bretonul

Bretonul este un element obisnuit cand vine vorba de coafura bob indrazneata. Poti incerca bretonul scurt care abia ajunge sa treaca de crestetul capului si abia daca atinge fruntea, sau poti incerca straturi lungi. Cele care vor ceva cu adevarat original, pot incerca un breton asimetric: o parte mai lunga decat cealalta sau bretonul taiat in forma triunghiulara…

Culoarea

Incearca sa experimentezi cu diferite culori si stiluri cand vine vorba sa-ti creezi singura o coafura. Straturile specifice unui astfel de bob se inlocuiesc cu straturi luminoase si funky. Nu exista nimic conventional legat de bobul indraznet: trebuie sa te distrezi cu el. Astfel, joaca-te cu produse cosmetice si culori luminoase pana gasesti un look ce se potriveste personalitatii si preferintelor tale.

O coafura bob indrazneataO coafura bob indrazneataO coafura bob indrazneataO coafura bob indrazneataO coafura bob indrazneataO coafura bob indrazneata

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed