HomeFRUMUSETECoafuri Reflexe blonde elegante

Reflexe blonde elegante

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,9K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/05/Reflexe-blonde-elegante.jpg

Adauga stralucire suvitelor tale cu aceste reflexe blonde luminoase. Pregateste-te pentru noul sezon cu o frumusete actualizata.

Reflexe blonde elegante

Sa porti cele mai moderne reflexe luminoase iti ofera sansa sa dai textura si stralucire parului tau. Planifica o vopsire in prealabil si verifica cateva look-uri minunate, inainte sa vizitezi salonul preferat. Parul stralucitor si sanatos radiaza incredere si feminitate. Este momentul perfect pentru a lua in considerare o culoare multitonala, care adauga o dimensiune noua coafurii tale. Am selectat cele mai impresionante reflexe blonde luminoase, pe care le poate incerca oricine, fara sa conteze varsta, textura sau lungimea parului. Alege cele mai frapante nuante de blond care se potrivesc cu tonul de baza, cautand astfel optiuni creative de aranjare, incat sa luminezi frumusetea pletelor tale.

Reflexe blonde eleganteReflexe blonde eleganteReflexe blonde elegante

Completeaza impactul pe care doresti sa-l creezi cu noua ta frumusete actualizata. Pentru a purta o coafura naturala, alege o culoare cu o nuanta sau doua mai deschise sau mai inchise decat cea naturala. Revitalizeaza-ti firele de par cu ajutorul unor culori vivace, care au efect de stralucire. Pe de alta parte, poti alege, de asemenea, un ton mai inchis de blond, care adauga profunzime si rafinament parului.

Vopsirea are succes daca nuantele diferite se unesc intr-o compozitie armonioasa. Analizeaza urmatoarele tehnici de colorare, incat sa poti gasi culoarea care coincide cu preferinta tale. Colorarea si aplicarea umbrelor sunt doar o parte din metodele moderne de vopsire ale momentului. Evidentiaza-te intr-o multime cu un stil sofisticat, multitonal.

Reflexe blonde eleganteReflexe blonde eleganteReflexe blonde eleganteReflexe blonde elegante

Pozitioneaza reflexele luminoase, astfel incat sa obtii un efect unic. Nuantele mai luminoase plasate in crestet creeaza volum. Femeile care au un par subtire pot lua in considerare niste reflexe compacte, plasate pe straturile de sus. Oricum, daca vrei sa creezi un efect mai subtil, se recomanda sa pastrezi luminile pe sectiunile joase. Experimenteaza numeroase metode de colorare si invata cum sa-ti pastrezi culoarea in forma…

Acorda o atentie speciala suvitelor tale. Foloseste un ser pentru stralucire si alte formule, pentru a pastra textura stralucitoare si delicata a parului tau. Vizualizeaza aceste coafuri si alege macar una care sa ti se potriveasca. Poti face colorarea acasa, daca ai incredere in abilitatile tale. Oricum, daca vrei sa alegi cea mai sigura solutie, ar trebui sa ceri ajutorul unui stilist profesionist!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed