Reparați părul cu ulei natural de nucă de cocos

Share

Vopsirea părului şi stilizările la cald pot provoca daune majore părului. Dacă părul dumneavoastră este uscat, încrețit şi deteriorat, folosiți ulei natural de nucă de cocos pentru a-l face să arate sănătos şi catifelat. Tratamentul făcut acasă e uşor, iar uleiul natural de nucă de cocos se găseşte în majoritatea magazinelor alimentare sau a alimentarelor naturale.

ulei natural de nucă de cocos

Cum vă ajută?

Uleiul de nucă de cocos e bogat în acizi graşi, cum sunt acidul linoleic, oleic şi laric. Acestea regenerează părul deteriorat prin administrarea de proteine foliculilor deterioraţi. Vitaminele E şi K din uleiul natural de nucă de cocos ajută la nutriţia părului şi îl fac strălucitor şi delicat.

Cum să faceți o mască de păr cu ulei natural de nucă de cocos?

E uşor să faceţi o mască din ulei natural de nucă de cocos. Luaţi o jumătate de linguriţă de ulei (sau o linguriţă pentru păr lung şi des) şi încălziţi-l în palme. Astfel, îl transformați în lichid, pentru a putea fi aplicat mai uşor pe păr. Utilizaţi degetele pentru a aplica de la scalp spre vârfuri.

Apoi folosiţi un pieptene cu dinţi rari pentru a vă asigura fiecare şuviţă e acoperită. Cu cât lăsaţi uleiul mai mult în păr, cu atât tratamentul este mai eficient. Puteţi pune pe cap o bonetă de duş pentru a încălzi uleiul şi a-l face să lucreze mai repede.

Dacă nu vă grăbiţi, o puteţi lăsa şi peste noapte. Prindeţi părul într-un coc pentru a nu lăsa uleiul să se scurgă pe corp şi haine. Clătiţi bine şi folosiţi şamponul obişnuit. Părul dumneavoastră va fi mai moale, mai strălucitor, mai sănătos şi cu mai puţină încreţire…

Când să folosiți ulei natural de nucă de cocos?

Unele femei folosesc uleiul de nucă de cocos după fiecare spălare pentru a păstra părul sănătos. Dacă nu vreţi să utilizaţi acest produs zilnic, atunci o dată pe săptămână e suficient pentru a obţine un păr minunat.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news