Home FRUMUSETECoafuri Salvarea părului fără volum

Salvarea părului fără volum

autor Elena Yvette
599 views 3 minute timp de citit

Salvarea părului fără volum constă în diferite metode naturiste care și-au dovedit eficiența prin studiile specialiștilor. Poţi da vina pe gene dacă ai păr fără volum.

Cei mai mulţi oameni cu păr fără volum regăsesc aceeaşi condiție şi la alţi membri ai familiei. Dar anumite condiţii, cum ar fi umiditatea unei zile călduroase ori un antrenament de la care transpiri, accentuează efectul de păr fără volum. Pentru a preveni aceste simptome, foloseşte corect produsele de îngrijire a părului. În cele ce urmează, îți prezentăm cele mai bune metode prin care poți scăpa de părul fără volum, oferindu-i strălucire și suplețe.

Salvarea părului fără volum

Remedii ale părului fără volum

Salvarea părului fără volum își are unul dintre remedii în felul cum se folosesc produsele de înfrumusețare. Părul normal care tinde să devină flasc şi destul de fragil necesită un tratament de recondiționare. Vestea bună e că poți realiza acest lucru prin folosirea corectă a produselor cosmetice. Încearcă următoarele strategii:

  • Tunde-ţi părul cum trebuie. Salvarea părului fără volum constă și în felul cum se realizează tunsoarea. Cele mai bune alegeri pentru un păr fin, drept, sunt stilurile scurte sau tunsorile stratificate spre rădăcină, deoarece oferă un avantaj prin faptul că amplifică iluzia de volum, ceea ce poate crea efectul dorit pentru un look senzațional și foarte atrăgător. În plus, stilurile pentru păr scurt au cunoscut o popularitate foarte mare în ultima vreme, iar stiliștii au declarat că acestea vor fi printre cele mai purtate coafuri în acest an.
  • Alege-ţi şamponul adecvat. Încearcă şampoane pentru limpezire sau şampoane speciale pentru adăugarea volumului ori pentru un plus de densitate, pentru a îți rotunji aspectul coafurii. Apoi lasă şamponul în păr timp de câteva minute înainte să clătești, pentru a putea acționa mai bine. Dacă ai părul de tipul gras, poți folosi şampon în fiecare zi, fără probleme; însă, dacă este uscat, se recomandă spălarea acestuia la câteva zile, deoarece așa este mai bine.
  • Ia în considerare un balsam. Un balsam potrivit poate fi cea mai buna alegere. Însă, salvarea părului fără volum poate fi realizată și prin modul în care se utilizează acesta. Dacă ai părul gras, nu folosi balsam, deoarece nu va face decât să tragă părul în jos, luându-i din volum. Iar părul fin, de tipul uscat, va deveni imediat nestatornic după ce ai folosit balsamul. Dacă asta se întâmplă cu părul tău, atunci folosi un balsam moale pentru volum şi aplică-l de la jumătate spre vârfuri.
  • Încearcă spuma şi uscătorul de păr. Pentru a da volum părului, masează spuma la rădăcini după ce te speli, în timp ce părul este încă umed. Apoi  setează uscătorul de păr la nivelul rece sau mediu; pentru un efect mai voluminos, apleacă-te cu capul în jos şi usucă rădăcinile. La final, usucă și restul părului în mod normal…
  • Folosește foarte puţin şampon uscat. Salvarea părului fără volum își are remediul și în modul cum se folosește șamponul pentru păr uscat. Dacă părul tău stă plat, atunci pulverizează puţin şampon uscat la rădăcinile din creştetul capului. Acest proces va da un efect de volum părului.
Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies