HomeFRUMUSETECoafuri Sfaturi pentru vopsirea părului brunet

Sfaturi pentru vopsirea părului brunet

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 4,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/05/Sfaturi-pentru-vosirea-parului-brunet.jpg

De la cenușiu la șaten si de la castaniu la ciocolatiu, o întreagă mulțime de nuanțe si tonuri fac parte din categoria părului închis, brunet. Dacă vă gândiţi să vă închideţi nuanța părului, luaţi în considerare sfatul unui expert pentru vopsirea parului brunet. Beth Minardi este un celebru hairstylist, co-proprietar și color director al salonului Minardi, din New York City.

Minardi spune că tonul de maro-caramel este foarte în vogă acum, dar ca sa alegi o nuanţă potrivită e nevoie de mai mult decât de o simplă adapatare la tendinţe pentru vopsirea parului brunet.

Daca o femeie vrea să-şi schimbe culoarea in şaten, ar trebui ca stilistul să găsească nuanţa potrivită pentru ochii si tenul ei. Minardi spune că „Persoanele cu nuanţa tenului roz, cald, arată mai bine cu un castaniu cald, pe când cele cu ten măsliniu sau palid ar trebui să aleagă culori mai reci, fără roșu”.

Bineînțeles că, pentru a alege culoarea potrivită pentru dvs., precum și metoda folosită pentru a o obține, se ia în considerare nuanța naturală a părului.

Dacă sunteți deja brunetă

Pentru orice nuanță de păr, cel mai ușor lucru pentru vopsirea parului brunet este să luaţi culoarea deja existentă și să o puneţi în valoare. Cel mai simplu mod de a face asta este să adăugaţi șuvițe subtile cu câteva tonuri mai închise sau mai deschise.

Dacă aveţi părul blond

Minardi le recomandă blondelor naturale să evite alegerea unei singure culori pentru vopsirea parului brunet.

Pentru a aduce părul blond în categoria celui închis, Minardi începe cu o nuanță roșiatică peste care adaugă maro pentru a crea un șaten cald, frumos, nu unul pământiu.

Dacă sunteţi roșcată

Majoritatea roșcatelor nu ar trebui să se facă brunete. Dar cel mai bun mod ar fi să adăugaţi șuviţe mai închise, astfel încât părul va arăta mai puțin roșu, dar nici negru tot. În plus, părului roșcat i se potrivesc culorile calde precum aluna, castaniu, caramel.

Dacă aveţi  părul cărunt sau alb

Părul cărunt arată bine cu o nuanță neutră de maro. Mynardi le recomandă femeilor cu părul cărunt să apeleze la un stilist pentru găsirea nuanței potrivite de maro.

Pe lângă părerea specialistului, ar trebui să aveţi și dumneavoastră pregătite câteva nuanțe dorite pentru vopsirea parului brunet. Puteţi aduce pagini din reviste sau poze (de preferat cu vedete sau celebrități care au aceeași nuanță de ten și aceeași culoare a ochilor dvs.), astfel încât coafeza să știe exact ce aveţi în minte. „O imagine face cât o mie de cuvinte…”

Uitaţi de șatenul șters; cu sfaturile lui Minardi și ajutorul unui stilist talentat, puteţi  avea un păr superb, cu o culoare intensă și radiantă!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed