Stilul modern franjurat pentru par mediu

Stilul modern franjurat pentru par mediu este la moda acum. Este unul foarte popular, deoarece arata bine pe orice tip de par si pentru orice forma a fetei.

https://yve.ro/wp-content/uploads/2025/05/Stilul-modern-franjurat-pentru-par-mediu.jpg

Stilul modern franjurat pentru par mediu este la moda acum. Este unul foarte popular, deoarece arata bine pe orice tip de par si pentru orice forma a fetei.

Stilul modern franjurat pentru par mediu

Tunsorile franjurate adauga volum, textura si profunzime stilului tau, fara sa-ti restrictioneze un singur look. Cu o tunsoare franjurata corecta, poti incerca diferite coafuri in fiecare zi, in functie de starea ta de spirit.

Filare asimetrica

O filare asimetrica creeaza un look indraznet, cu stratificari extreme. Parul din crestetul capului este tuns scurt, iar straturile mici devin mai lungi si mai subtiri, cazand in jos, pe gat. Partea de jos a parului este puternic stratificata, asa ca suvitele nu sunt de aceeasi lungime.

Filarea asimetrica presupune o intretinere simpla, nu conteaza cum il aranjezi. Poti folosi un uscator, o perie si putin gel pentru a crea o coafura cu parul intr-o parte. Poti adauga ceva pentru volum in timp ce il usuci, incat sa ridici putin straturile de sus, dar si gel, pentru a avea un aspect tepos, un look indraznet.

Bob oblic

Pentru a da un aspect oblic, este nevoie de linii care sa nu se intalneasca in unghi drept. Deci, un bob oblic este un stil franjurat, care include multe straturi de lungimi variabile ce nu se pot intalni in unghi drept. Pentru acest stil, ai nevoie de un par lung pana la umeri sau mai scurt, de obicei un breton filat intr-o parte.

Cea mai populara coafura pentru un bob oblic este reprezentata de niste tepi foarte moderni. Foloseste niste ceara pentru par, netezind varfurile straturilor. Daca vrei ceva mai provocator, incearca sa folosesti un ondulator pentru a curba varfurile straturilor in exterior, pentru un aspect bogat.

Stilul modern franjurat pentru par mediu

Citește și: Cum se face impletitura in patru?

Franjuri rotunde

O tunsoare franjurata in cerc presupune taierea parului ca partea de jos a unui cerc in spate, cu parul mai lung la mijloc decat in exterior. Bretonul este tuns ca partea de sus a unui cerc, la mijloc mai scurt decat in exterior. Parul este puternic stratificat, incat sa ajute la descoperirea unei fete aproximativ rotunde.

Foloseste un ondulator pentru a curba varfurile spre interior. Vei realiza un stil care arata aproape ca un bob. Daca ondulezi varfurile catre interior, vei crea un efect retro cu volum. Daca ondulezi fiecare strat in bucle si folosesti gel pentru a le mentine forma, vei capata o imagine feminina si provocatoare. Daca aplici putina ceara, poti scoate in evidenta straturile si poti crea o aparenta indrazneata.

Stilul modern franjurat pentru par mediu
Par mediu cu volum

Daca vrei o tunsoare franjurata, dar nu iti doresti breton, modelul cu volum poate fi ceea ce cauti. Parul este tuns drept pana la lungimea umerilor si puternic stratificat. De la crestet pana la varfuri, parul tau nu are un aspect pletos.. după cum precizează glamour.com.

Un par mediu cu volum poate fi purtat in cele mai multe stiluri obisnuite, ca o impletitura sau un coc. Poti folosi un ondulator pentru a-ti ondula varfurile in interior sau exterior, sau sa creezi un aspect buclat neted. De asemenea, poti aplica gel pentru a netezi parul din crestet sau a-i da volum.

Stilul modern franjurat pentru par mediu

Abonează-te pe:Yve.ro news

Postat de Arseni Dana

Dana Arseni este redactor la yve.ro de peste 10 ani. A absolvit Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași și deține un master în Jurnalism la University of Glasgow. Cu o pregătire academică solidă și o pasiune profundă pentru informare, Dana este specializată în categoriile știri, modă și frumusețe. Prin articolele sale, aduce cititorilor noutăți din lumea fashion-ului, sfaturi de frumusețe și analize ale celor mai recente evenimente, toate într-un stil captivant și bine documentat. Dana se remarcă prin profesionalism și o atenție deosebită la detalii, contribuind activ la diversitatea și calitatea conținutului de pe yve.ro. Experiența sa de peste un deceniu în jurnalism și implicarea constantă în actualizarea cunoștințelor îi permit să ofere cititorilor articole de calitate, susținute de surse de încredere și perspective relevante. Pe lângă expertiza în știri și tendințele din modă și frumusețe, Dana este pasionată de gătit și creează rețete culinare care îmbină tradiția cu inovația. În toate rețetele sale, respectă principiile unui stil de viață sănătos, alegând ingrediente nutritive și metode de gătit echilibrate. Fiecare preparat este conceput cu atenție, astfel încât să fie nu doar delicios, ci și benefic pentru sănătate. Această abordare face ca articolele și rețetele Danei să fie apreciate de cititorii yve.ro, care au încredere în recomandările sale și găsesc inspirație în propunerile ei gastronomice.

Niciun comentariu încă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *