HomeFRUMUSETECoafuri Stilul permanent spiralat

Stilul permanent spiralat

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 4,9K views
permanent-spiralat-3 in Coafuri

Esti interesata de acest stil permanent spiralat? Daca parul tau atinge o lungime pana la umeri, poti adopta o coafura permanent spiralat pentru a avea parul cret si saltaret. Se poate face chiar si pe parul mai scurt.

permanent spiralat

Fa-ti un permanent spiralat
Cand te gandesti la un permanent spiralat, adu-ti aminte de parul micutei Shirley Temple si creeaza-ti o imagine putin sofisticata. Sigur, parul ei cret este cel mai bun exemplu, dar acea abordare tinde sa para ridicola aplicand-o unei persoane adulte. In schimb, aceste creturi spiralate reprezinta o abordare mai sofisticata pentru persoanele care au parul drept, dar si pentru cele care deja au parul cret. Cele cu par ondulat pot aborda aceasta coafura pentru a crea un par mai cret.

Cand iti faci un astfel de permanent, parul tau va fi supus unei schimbari din punct de vedere chimic, ceea ce il va face mai ascultator, mai flexibil. In esenta, va avea loc o reformare a parului, nimic altceva decat bucle si iar bucle.

Cand vei aplica aceasta metoda de incretire parului tau, acesta va fi infasurat in jurul unei tije care a fost special conceputa pentru a fi folosita in pozitie verticala. Stilistul tau trebuie sa-ti aranjeze parul, nu doar pentru ca parul tau sa arate mai bine, ci si pentru ca aceasta coafura sa se potriveasca chipului tau.

Stiluri pentru permanentul spiralat

Aceasta coafura iti va crea o infatisare fantastica. Dar nu exista un singur mod in care te poti folosi de acest par cret. De exemplu, in functie de lungimea parului, o coada simpla iti va schimba infatisarea. Parul tau va fi bine strans, dar buclele vor arata ca o cascada in cadere la spate. De asemenea, il poti prinde intr-un coc, lasand cateva suvite crete libere.

Iti poti schimba chiar si linia creturilor. Poti atenua buclele cu ajutorul unui uscator de par cu difuzor. Iti poti usca parul incat sa fie aproape, daca nu complet, drept, dar cu mult volum. Daca vrei bucle mult mai pronuntate, foloseste un gel pe care il aplici strangand buclele in maini. Astfel vor fi cat mai durabile…

permanent spiralatpermanent spiralatpermanent spiralat

Stilul permanent spiralatStilul permanent spiralatStilul permanent spiralat

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed