HomeFRUMUSETECoafuri Tehnica balayage

Tehnica balayage

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,3K views
Tehnica-balayage in Coafuri

Alege sa folosesti tehnica balayage daca vrei sa ii dai parului tau putina personalitate fara sa faci o schimbare prea dramatica. Tine cont de sfaturile noastre si vei obtine un look minunat!

Tehnica balayage

Un par ce pare mangaiat de soare poate fi usor obtinut daca folosesti tehnica balayage pentru a-l suvita. Descopera avantajele folosirii acestei tehnici de suvitare a parului. Afla cum iti poti face singura suvitele acasa.

Ce inseamna tehnica balayage?

Tehnica balayage a devenit tot mai populara si a fost adoptata de multe vedete precum Jessica Biel, Drew Barrymore si Rachel Bilson.

Numita si tehnica pictarii parului, tehnica balayage presupune aplicarea vopselei direct pe suvitele de par. In acest fel, nu mai e nevoie sa folosesti foliile de aluminiu.

Tehnica balayage

Tehnica balayage este o metoda usoara de a-ti schimba look-ul. Este mai simpla decat suvitarea clasica si se aseamana cu stilul ombre.

Cum sa folosesti tehnica balayage la tine acasa?

Aceasta tehnica a fost foarte populara in anii ’80 si acum a revenit in tendinte. Este o tehnica destul de dificila de folosit acasa. Trebuie sa folosesti ustensilele potrivite si sa respecti timpul de vopsire daca vrei sa obtii look-ul dorit.

Tehnica balayage

Incearca tehnica balayage acasa daca vrei niste suvite naturale. Balayage-ul este potrivit mai ales pentru parul scurt.

Pentru a obtine rezultatele dorite cu tehnica balayage, trebuie, in primul rand, sa nu iti speli parul cu 24 ore inainte de vopsire. In acest fel, uleiurile naturale iti vor proteja scalpul in timpul procesului de colorare. Piaptana parul pentru a evita suvitele incurcate.

Alege suvite de langa fata si din varful capului pentru ca, in general, acestea se decoloreaza prin expunerea la soare. Nu te apropia prea mult de radacini. Foloseste o paleta de plastic pentru a separa fiecare suvita si apoi aplica vopseaua cu o pensula obisnuita sau cu o pensula de rimel.

Tehnica balayage

Protejeaza radacinile folosind fasii din carpe de bumbac pentru a separa parul colorat. Daca ai o carare pe mijloc, asigura-te ca obtii un look natural prin alegerea suvitelor de pe fiecare parte a capului.

Tehnica balayage vs. Ombre

Celebritati precum Sarah Jessica Parker si Gisele Bundchen au ales suvite facute prin tehnica balayage in ciuda faptului ca stilul ombre este o alegere mai populara. Ambele tehnici duc la look-uri usor de intretinut, dar tehnica balayage presupune folosirea unei singure nuante pentru suvite in timp ce stilul ombre necesita mai multe nuante…

Tehnica balayageTehnica balayagestilul balayage

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed