HomeFRUMUSETECoafuri Tendinţele culorii părului în 2017

Tendinţele culorii părului în 2017

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
Reverse-ombre in Coafuri

Tendințele culorii părului în 2017  ne vor pune și mai mult în evidență frumusețea! Multe dintre trendurile de anul trecut revin în forţă în acest an, dar vedem, de asemenea, şi apariţia unui nou curent. În cele ce urmează, vă invităm să descoperiți care sunt culorile de păr considerate „vedete” în anul care tocmai și-a făcut debutul.

Tendințele culorii părului în 2017 etalează, printre altele, stiluri precum cele cu vârfuri vopsite, culori îndrăzneţe şi repere joase. Acestea sunt look-uri foarte puternice inspirate din cele care au fost în vogă anul trecut. Pentru 2017, stilul ombre (în umbră) este îmbunătăţit printr-o mişcare flip-flop numită umbră inversă. Acest stil presupune nuanţe blonde sau mai deschise în partea de sus a capului, şi nuanţe închise în partea de jos. Printre tendințele culorii părului în 2017 se includ și nuanţele blonde, cele închise şi combinaţiile de tip curcubeu.

Reverse ombre (stilul umbră inversă) va fi unul dintre cele mai importante stiluri din tendințele culorii părului în 2017. Deşi părul în umbre este încă destul de popular, anul acesta adaugă o întorsătură care va lua pe toată lumea prin surprindere prin efectul neaşteptat, deoarece… este inversat. Acest nou stil presupune culori blonde sau mai deschise spre rădăcină, şi culori închise spre capăt. Desigur că se poate purta şi stilul tradiţional, acesta doar adaugă o nouă dimensiune.

Reverse ombre

Şuviţele curcubeu  se numără și ele printre tendințele culorii părului în 2017. Dacă aţi crezut că acest stil va dispărea, v-aţi înşelat! Părul care prezintă mai mult de o culoare, precum roşu combinat cu verde şi puţin galben încă e la modă în 2017. La fel este şi cazul părului sherbert cu nuanţe my little pony, care se vor purta mult în decursul acestui an.

Şuviţele curcubeu

Stilul şuviţat/vârfuri vopsite – un alt stil important din tendințele culorii părului în 2017! La fel ca în stilul curcubeu menţionat mai sus, sunt multe feluri de a folosi culoarea anul acesta. Încercaţi un stil care presupune şuviţe lungi de culori îndrăzneţe ca roşu sau mov, sau puteți să vă vopsiţi doar vârfurile pentru un efect în umbră. Ori se poate vopsi doar bretonul, pentru un look intens.

Duceţi culoarea la extrem. Pentru un look într-adevăr îndrăzneţ, vopsiţi părul în nuante de roz, alb sau chiar şi violet – acestea sunt nuanțele ideale pentru femeile cu o personalitate foarte puternică.

Blondele se distrează cel mai mult, deoarece nuanțele de blond pot fi cu ușurință adaptate pe stiluri intens colorate, încât să arate excepțional. De când celebritățile îşi îndreaptă direcţia spre nuanţe deschise, blondul este acum cea mai căutată culoare în 2017.

par mov

Fiţi atente la nuanţele închise. Un alt stil cu așteptări mari în 2107 este părul negru închis, ondulat în bucle mari, care le avantajează mult pe fetele și femeile brunete…

După cum vedeți, sunt multe stiluri care se numără printre tendințele culorii părului în 2017, așadar aveți de unde alege. Important este să vă regăsiți în culoarea sau nuanțele alese și să vi se potrivească atât cu temperamentul, cât și cu trăsăturile fizice.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed