Top 20 tunsori păr scurt 2023

Share

  • Tunsori păr scurt ușor de realizat și de îngrijit.
  • Cele mai frumoase poze cu tunsori păr scurt.
  • Modele de tunsori păr scurt pentru femei.

Tunsorile pentru părul scurt au devenit din ce în ce mai populare în ultima perioadă. Majoritatea femeilor care își doresc o schimbare apelează cu încredere la o tunsoare scurtă. Tunsorile pentru păr scurt ce vor domina în 2023 vor balansa între tunsori Pixie până și tunsori bob până la gât.

Cuprins:

Purtarea părului scurt va fi una dintre cele mai populare tendințe pentru anul 2023. Dacă sunteți hotărâtă să faceți o schimbare, cu siguranță trebuie să mergeți cu mare încredere pe opțiunea de păr scurt, tunsoare ce vă oferă stil, personalitate și eleganță.

tunsoare par scurt par blond

Părul lung este de obicei asociat cu feminitatea, însă nu pentru toată lumea. Această afirmație este considerată de multe persoane doar un mit de modă veche, iar cele mai multe femei optează pentru o tunsoare scurtă. Părul scurt creează aspectul unui păr mai gros și voluminos, existând multe tipuri de tunsori dintre care puteți alege.

Fie că aveți firul de păr gros, subțire, ondulat, creț sau drept, veți găsi tendințele perfecte pentru o tunsoare scurtă la modă în 2023 în cele ce urmează.

Tunsoare Garçon

Tunsoare Garcon

O tunsoare pentru părul scurt ce va fi populară în 2023 este tunosoarea în stil garçon. Aceasta reprezintă tăieturile foarte joase și cu multe straturi. Sunt tăieturi masculine, dar arată excelent la femeile cu o față foarte feminină.

Deoarece în anul 2023 nuanțele cele mai populare pentru păr vor fi cele îndrăznețe, precum roz sau verde și combinațiile de tip ombre, vă propunem o altă variantă de tunsoare de tip Garçon, dar cu o nuanță diferită.

Tunsoare bob scurtTunsoare bob scurt

O altă tunsoare pentru păr scurt populară în 2023 va fi de tip bob. Dacă v-ați gândit să obțineți un nou look, să arătați un aer de schimbare și dorința de a începe ceva nou, atunci vă invităm să vă inspirați din tunsorile pentru păr scurt de tip bob populare în 2023. Acest tip de tunsoare este foarte adaptabil și nu are limite de vârstă.

tunsori bob scurt

– Doamnele care preferă un alt stil de bob, cu valuri de păr moi, dezordonate, care adaugă un pic de distorsiune, pot opta pentru una dintre tunsorile de mai jos, de asemenea, tunsori pentru par scurt foarte populare în 2023.

Conform celor spuse, această coafură a fost adoptată de femeile care în timpul războiului au trebuit să lucreze în fabrici și au vrut să aibă grijă de părul lor, dar, în același timp, să evite problemele cu prinderea lui în mașini. După război, tendința a dispărut, dar, datorită oamenilor celebri, a fost readusă din nou în tendințe.

– O altă alegere populară pentru anul 2023 în ceea ce privește tunsorile scurte este tunsoarea bob scurt cu breton. Bretonul poate fi tăiat într-o varietate de moduri, dar puteți alege, de asemenea, să îl purtați drept. Toate posibilitățile sunt valabile. Bretonul poate fi deasupra sprâncenelor sau în partea laterală a feței, iar lungimea lui poate varia.

bob scurt cu breton

– O altă tendință de tunsoare scurtă în 2023 este de a rade o zonă a capului. Aceasta poate fi lateral, peste urechi sau la ceafă. Acest tip de tunsoare se adresează mai ales femeilor care vor să încerce ceva cu totul diferit, dar la modă.

tunsoare bob scurt cu parul ras pe o parte

Tunsoare bob mediu

Tunsoare bob mediu

Acest tip de tunsoare poate face magie cu fața dumneavoastră, deoarece dintre toate stilurile scurte este cea mai adaptabilă la toate tipurile de texturi de păr. Totuși, înainte de a vă decide, ar trebui să analizați cu atenție modul în care această tunsoare se potrivește cu forma feței dumneavoastră și cu textura părului. Această tunsoare a fost destul de populară în ultima perioadă și va rămâne în top.

– Una dintre cele mai populare tunsori pentru păr scurt în 2023 vor fi cele bob mediu pentru păr ondulat. Aceasta poate fi purtată și de persoanele care au păr drept cu ajutorul unui ondulator.

bob mediu ondulat

Este, de asemenea, un tip de tunsoare care reflectă o mare senzualitate, deoarece creează un aspect atrăgător și sugestiv, indiferent de stilul adoptat. Mai mult, această tunsoare vă oferă multe variante de styling, prospețime și, mai presus de toate, mult confort, întrucât, cu o tunsoare bob mediu nu va trebui să petreceți atât de mult timp îngrijindu-ne părul sau stilul.

Tunsoare Carre

Tunsoare Carre

Atât o fată tânără, cât și o femeie mai în vârstă pot purta tunsoare de tip Carre. Adaptabilitatea pe care o oferă acest tip de tunsoare este cea care o face să fie printre tunsorile de păr scurt preferate în 2023, deoarece arată perfect atât pentru zile obișnuite, cât și pentru ocazii. Tunsorile pot fi, de asemenea, alese în lungimi până la umăr sau bărbie.

Tunsoare în „straturi”

Dacă sunteți în căutarea unui aspect complet nou și adaptabil, tunsoarea scurtă în „straturi” este o opțiune excelentă. Aceasta alungește aspectului vârfurilor despicate și crește volumul părului. Asimetriile sunt o soluția perfectă pentru a adăuga „glamour” părului.

tunsori par scurt in straturi

Această tunsoare devine din ce în ce mai populară și va fi una dintre cele mai apreciate tunsori pentru păr scurt în 2023. Straturile agitate din păr creează un stil dezordonat. Vă puteți aranja părul cu produse speciale pentru a defini straturile. Femeile cu trăsături faciale feminine pot alege acest stil și vor arăta fabulos.

Tunsoare pentru păr creț scurt

tunsori par scurt cret

Tunsoarea pentru păr creț scurt are avantajul de a vă permite un număr mare și divers de coafuri. Sunt elegante și se potrivesc perfect cu îmbrăcăminte, ochelari și alte accesorii vestimentare.

De asemenea, un trend ce va fi foarte popular printre tunsorile scurte în 2023 va fi bretonul. Bretonul se poate integra minunat și în tunsorile bob, fiind potrivit pentru toate tipurile de păr: drept, ondulat sau creț, alegerea unei tunsori scurte cu breton fiind una perfectă pentru oricine.

tunsoare par scurt cret cu breton

Tunsori scurte cu breton lateral lung

Tunsori scurte cu breton lateral lung

Precum bretonul clasic, bretonul lateral va fi în top printre preferințele tipurilor de tunsori în anul 2023.

– De asemenea, un trend popular în 2023 va fi bretonul lung de altă culoare.

Tunsori scurte cu breton lateral lung

Tunsoarea Pixie

tunsori Pixie par scurt

Tunsoarea Pixie a încetat să mai fie o tunsoare o masculină și a devenit una dintre cele mai inovatoare și chic tunsori feminine. Cei care au îndrăznit să se rupă de coafurile clasice pentru a merge la o tunsoare Pixie sunt norocoși, deoarece acest stil continuă să rămână la modă și în 2023.

– Pixie lung
Un stil care favorizează fețele largi, lăsând niște fire de păr să alerge spre obraji.

tunsoare Pixie lunga

– Pixie asimetric

tunsori Pixie

Una dintre tunsorile preferate ale celor mai îndrăznețe femei continuă să rămână printre cele mai populare tunsori pentru păr scurt în anul 2023. Fără îndoială, este un stil adaptabil și casual, care aduce o notă de simpatie datorită neregularității sale.

– Pixie ca în anii `80

tunsoare Pixie anii 80
Tunsoarea favorită a nostalgicelor reprezintă reinventarea unui stil de tunsoare, actualizarea acestuia este o tendință pură…

tunsoare par scurt par blond tunsoare par foarte scurt tunsori par scurt la moda tunsori par scurt colorat


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news