HomeFRUMUSETECoafuri Tratamente in functie de tipul de par

Tratamente in functie de tipul de par

autor Elena Yvette
787 views 2 minute timp de citit

Din nefericire, nu poti sa ajungi intotdeauna la salon din cauza timpului sau a bugetului, insa partea buna este ca exista si cateva metode simple la care poti apela oricand pentru ca parul tau sa poata fi aranjat de tine si acasa.

Tratamente în funcție de tipul de păr

Bucle
Cel mai important lucru este hidratarea, pentru ca astfel parul va fi mult mai flexibil si mult mai usor de aranjat, fara sa isi piarda din volum. Se prefera sa nu alegi coafuri complicate, iar daca ai parul ondulat, poti adopta un stil cat mai simplu si sa iti lasi parul pe spate. Uneori poti utiliza niste bigudiuri mari, care definesc mult mai bine forma.

Par deteriorat
Daca nu este ingrijit in mod corect, parul se deterioreaza fie pentru ca nu ai utilizat produsele destinate pentru tipul tau de par, fie se deshidrateaza ori din cauza utilizarii excesive a cosmeticelor. Este mai rau atunci cand au parul lung si nu vrei sa renunti la el, insa este inevitabil ca varfurile sa fie tunse. Va trebui sa uiti de uscator, pentru ca un par deteriorat va trebui sa se usuce in mod natural…

Fire subtiri
Atunci cand te usuci cu uscatorul, trebuie sa tii capul in jos, pentru ca parul tau va capata un plus de volum si forma. Poti apela oricand la bigudiuri sau uscarea parului cu o perie rotunda si mai mare, insa va trebui sa tii cont si de eventualele schimbari ale culorii, deoarece suvitele mai deschise decat culoarea naturala a parului vor crea o impresie de mai mult volum.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..