Tunsori 2023 pentru femei care sunt la modă și în trend

Share

Tunsori 2023 pentru femei de toate vârstele. Află ce tunsori pentru 2023 sunt la modă pentru par scurt, mediu și lung.

În domeniul hairstyling-ului, anul 2023 vine cu tunsori 2023 foarte la modă, tunsori care să sublinieze trăsăturile feminine și să scoată din anonimat o coafură aparent banală.

Indiferent de dimensiunea, culoarea și textura părului, aceste tunsori 2023 sunt foarte variate, diverse și ușor de purtat.

tunsori bob scurt 2023

Aspecte importante pentru alegerea tunsorii

Aceste tunsori 2023 trebuie alese în funcție de câteva aspecte importante care diferă radical de la o persoană la alta. O tunsoare poate arăta foarte bine pe o femeie cu o anumită fizionomie, iar dacă trăsăturile fizionomiei sunt altele, complet diferite la o altă femeie, atunci tunsoarea poate arăta neplăcut. Iată care sunt aspectele cele mai importante de care trebuie să ținem cont în alegerea acestor tunsori 2023:

  • Textura părului – tunsorile anului 2023 vor depinde foarte mult de textura părului, dar și de aspectul natural al acestuia. Dacă aveți un păr foarte des, cu firul gros, cel mai probabil nu vi se va potrivi o tunsoare tip bob, ci mai degrabă o tunsoare dreaptă. O astfel de tunsoare va alinia perfect firele de păr, lăsând să se observe bogăția acestuia. De asemenea, un păr cu tendințe de ondulare sau un păr creț nu poate fi tuns asimetric, căci buclele care se vor forma în mod natural vor arăta foarte inestetic. În cazul acestui tip de păr, tunsorile drepte, perfect simetrice, sunt cele mai potrivite.
  • Forma feței – este un element definitoriu pentru tunsori 2023. În funcție de forma feței se alege tunsoarea potrivită, astfel încât aceasta să nu facă fața mai mare sau mai pătrată. De asemenea, o tunsoare aleasă corect are capacitatea de a scoate în evidență anumite trăsături, ca pomeții bine sculptați sau forma ochilor. Fețele cu forme pătrate trebuie să fie completate de tunsori ceva mai complexe, căci tunsorile foarte grafice și simetrice vor sublinia și mai tare forma robustă a feței. Pentru acelea dintre voi care aveți fața rotundă sau în formă de inimă sunt foarte potrivite tunsori 2023 bob și tunsori 2023 cu breton pe o parte. În cazul în care aveți fruntea lată, aceasta poate fi foarte frumos sculptată cu ajutorul unui breton care să mai reducă din dimensiunea acesteia.
  • Culoarea – tunsorile anului 2023 vor depinde foarte mult și de culoarea părului, mai ales dacă alegeți să purtați degradeuri. Un degrade bine făcut poate fi deformat de o tunsoare nepotrivită. Înainte de a alege tunsoarea este indicat să vă asigurați că între forma și nuanța feței, forma părului și nuanța acestuia există un echilibru perfect. Aceste elemente trebuie să se completeze unele pe altele, căci, dacă vor fi în dezacord, tunsoarea nu va arăta deloc bine.
  • Atitudinea – deși nu se poate vedea o legătură directă cu alegerea tunsorii, atitudinea este un aspect de care trebuie neapărat să ținem cont. O femeie mai îndrăzneață, sigură pe sine, care debordează de încredere și putere va alege mereu o tunsoare nonconformistă, care să o scoată și mai mult în evidență și să îi completeze atitudinea. Femeile cu firi mai romantice, mai sensibile, vor alege tunsori 2023 care să corespundă personalității lor și, astfel, vor opta pentru părul lung, ușor ondulat, tuns foarte puțin la vârfuri.

tunsori par impletit 2023

Tunsori 2023 după forma feței

Când vine vorba de îngrijirea părului, anul 2023 pune foarte mult accentul pe tunsori 2023, forma dată părului și modalitatea în care este purtată tunsoarea. De asemenea, în anul 2023 tunsoarea va fi mai importantă decât coafura, cei mai mulți dintre hairstyliști optând pentru purtarea tunsorii ca atare, fără coafare, fără fixare. Cele mai în vogă tunsori 2023 vor fi:

Tuns scurt, masculin – concepția conform căreia un păr tuns foarte scurt retează din feminitate este foarte greșită. În anul 2023 tunsoarea cu tentă masculină va fi la mare căutare, fiind potrivită pentru femeile cu fața alungită. De asemenea, o tunsoare scurtă emană putere, pasiune și mult sex-appeal. Femeile care aleg să poarte astfel de tunsori sunt extrem de independente și foarte sigure pe sine.

Forma V – tunsorile care conferă părului forma V vor fi și ele foarte populare în 2023, mai ales că acestea arată foarte bine pe toate tipurile de păr, indiferent de grosime și textură. Tunsorile în V sunt potrivite pentru părul mediu și lung, sunt foarte ușor de purtat și pot fi mereu reinventate.

Bob lung – tunsorile de tip bob nu se vor demoda niciodată pentru că acestea conferă mereu un look foarte șic. În 2023 bobul lung va face furori în domeniul hairstyling-ului, nefiind vorba despre acel bob clasic, în care părul este tuns foarte scurt la ceafă. Bobul lung dă părului o formă deosebită, feminină, dar îndrăzneață. Fiind mai lung în față și mai scurt în spate, părul poate fi foarte ușor coafat, căci proporțiile de lungime se completează foarte frumos.

Tunsori 2023 asimetrice – potrivite pentru acelea dintre voi care își doresc o schimbare fundamentală de look, tunsorile asimetrice vor fi și ele foarte populare în 2023. Hairstyliștii adoră să se joace cu lungimea părului, de aici rezultând tunsori foarte îndrăznețe. Un păr mai lung pe o parte și mai scurt pe cealaltă va emana mereu o doză de mister, fapt pentru care aceste tunsori vor fi printre cele mai cerute.

Tunsori 2023 pe porțiuni rase – cu ajutorul unei mașini de tuns se pot face adevărate minuni în ceea ce privește tunsoarea. În anul 2023 se vor purta foarte mult modelele realizate pe porțiuni de păr rase. Dacă vă doriți să fiți de-a dreptul la modă, să scăpați de o coafură banală, puteți apela oricând la o astfel de tehnică, mai ales că se poate realiza în mai multe moduri. Tot aici există și opțiunea realizării unui model care să nu se vadă decât în anumite circumstanțe. De regulă, acest tip de model se realizează înspre ceafă. Dar și modele foarte evidente, realizate în zona urechilor sau a tâmplelor pot arăta nemaipomenit. Alegeți porțiunea de pe care părul va fi ras, urmând ca hairstylist-ul să realizeze pe porțiunea aceea modelul dorit. Modelele florale sau textul sunt printre cele mai căutate tunsori 2023

tunsoare 2023 scurta tunsori 2023 pentru femei tunsori la moda in 2023 tunsori bob 2023 tunsori par lung 2023 tunsori bob mediu 2023 tunsori pentru facultate 2023 tunsori pixie 2023 tunsori fata ovala 2023 tunsori in scari 2023 tunsori bob femei 2023 tunsori femei peste 40 de ani 2023 tunsori femei 30 de ani 2023 tunsoare bob par blond 2023 tunsoare bob 2023 tunsori 2023 par mediu tunsori par ondulat 2023 tunsori la moda par mediu tunsori 2023 par scurt tunsoare scurta cu parul ras pe parti tunsori pentru petrecere 2023 tunsori de zi 2023 tunsori vedete 2023 tunsori scurte 2023 tunsori pixie tunsoare scurta 2023 tunsori impletite 2023


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news