Home FRUMUSETECoafuri Tunsori bob cu breton

Tunsori bob cu breton

autor Elena Yvette
3,3K views

Cauti un bob rasucit? Arunca o privire peste fotografiile cu tunsori bob cu breton si afla daca sunt coafurile potrivite pentru tine.

Tunsori bob cu breton

Numita dupa un baiat englez, bobul retro poate fi o tunsoare usor de intretinut, pentru o varietate de forme ale fetei. Uneori aceste tunsori bob cu breton au nevoie de o ingrijire suplimentara dimineata, dar daca esti obisnuita cu ea, poate fi cea potrivita pentru tine.

Mai usor de intretinut pentru femeile cu parul drept natural, tunsoarea bob permite parului sa atarne sub ureche, cu varfurile intoarse catre interior.

Tunsori bob cu breton clasice

Similar unui bob lung, aceasta tunsoare se potriveste cel mai bine unui par de lungime medie, care ar trebui sa atarne pana la umeri. Acest bob retro este o tunsoare clasica ce cunoaste multe variatii, fiind o tunsoare la moda pentru barbati in anii ’60.

Tunsori bob cu breton potrivite formei fetei

Potrivita femeilor increzatoare in tenul lor, aceasta tunsoare indrazneata poate uneori sa arate baietesc, daca nu este creata corect dupa forma fetei. Este potrivita de obicei femeilor cu fata in forma de inima sau ovala. Rezultatul poate fi dezamagitor pentru cele cu fata deptunghiulara sau patratoasa, care pot opta pentru un alt tip de bob.

Cele mai faimoase tunsori bob cu breton 

Tunsoarea noastra a renascut in anii ’90, dupa ce a fost purtata de Uma Thurman in filmul “Pulp Fiction”, iar multe personaje din filmul “Charlie si fabrica de ciocolata” au purtat acest bob foarte scurt.

Personajul fictional He-Man si Printul Valiant au purtat acest stil, dar popularitatea lui, in ceea ce priveste barbatii, a disparut aproape complet, lasand tunsoarea ca optiune pentru femeile elegante.

Variatii ale bobului foarte scurt

Acest stil retro de tunsori bob cu breton are multe variatii, dar cel mai popular este modelul in care baza se onduleaza spre interior…

Tunsori bob cu bretonTunsori bob cu bretonTunsori bob cu bretonTunsori bob cu bretonTunsori bob cu bretonTunsori bob cu breton

Tunsori bob cu bretonTunsori bob cu bretonTunsori bob cu bretonTunsori bob cu bretonTunsori bob cu breton

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed