Home Tunsori bob indraznete

Tunsori bob indraznete

autor Elena Yvette
2,2K views 5 minute timp de citit

Aceste tunsori bob indraznete, populare in anii ’60 si ’70, s-au intors. De aceasta data, ai mai multe stiluri dintre care poti alege. Analizeaza bine optiunile, incat sa-ti poti da seama ce stil ti se potriveste.

Tunsori bob indraznete

Bobul clasic

In anii ’20, cele mai multe tunsori bob indraznete erau extrem de scurte, cu un par drept, doar pana sub urechi. Daca femeile optau pentru breton, acela era un breton drept. O alta optiune era parul periat pe frunte. Ambele stiluri aveau ca scop accentuarea pometilor. In zilele noastre, tunsorile bob pot fi mai lungi, pana la urechi sau pana la umeri.

 Stilul baietos

Acest stil de bob era numit dupa un servitor englez si era popular in anii ’50. Tunsoarea pana la nivelul maxilarului a crescut pana la cel al umerilor.

Tunsori bob indraznete

Bobul in forma de A

Acest stil este numit dupa forma sa: franjurile drepte, sau bretonul, creeaza linia transversala a literei A, iar parul drept care trece prin spatele urechilor reprezinta picioarele literei. Pentru a purta tunsori bob la moda, poti incerca boburile asimetrice, variatii ale tunsorii in forma de A.

Bobul lung

Acesta este o variatie usoara de la bobul traditional. Este mai lung, pana la umeri, si se potriveste bine cu bretonul drept sau asimetric. Astazi, tunsoarea este mai populara decat bobul conventional.

Bobul mediu

De la cea mai indrazneata tunsoare dintre toate, ne intoarcem la bobul mediu. Acest stil poate fi variabil in ceea ce priveste grosimea parului, cu un breton intr-o parte. Un accesoriu obisnuit pentru aceasta coafura este o culoare cat mai luminoasa. Poate fi creat folosind pasta, alifie, ceara pentru par.

Tunsori bob indrazneteTunsori bob indraznete

 Schimba-ti imaginea

Desi este usor de realizat, bobul poate arata mereu la fel, ceea ce devine plictisitor. Exista moduri simple de a-ti schimba aparitia de zi cu zi fara sa fii nevoita sa mergi la salon:

Folosind o placa sau un ondulator, creeaza onduleuri pierdute in varful si spatele capului. Acesta este un look minunat pentru o zi la birou si o intalnire formala.
Incearca sa ridici partea de sus sau pe cea de jos. Leaga-ti parul intr-o coada, lasand bretonul si unghiurile din fata sa atarne. Poti, de asemenea, sa incretesti parul. Foloseste ceara sau pasta pentru o imagine jucausa si apeleaza la o palarie sau la accesorii de par…

Tunsori bob indrazneteTunsori bob indrazneteTunsori bob indrazneteTunsori bob indraznete

Tunsori bob indrazneteTunsori bob indrazneteTunsori bob indrazneteTunsori bob indraznete

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed