HomeFRUMUSETECoafuri Tunsori filate pentru parul mediu

Tunsori filate pentru parul mediu

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/05/Tunsori-filate-par-mediu.jpg

Scoate-ti in evidenta cele mai frumoase trasaturi cu una dintre aceste tunsori filate pentru parul mediu! Adauga culorii tale o coafura potrivita, care sa scoata in evidenta cea mai mare parte din textura naturala a parului.

Tunsori filate pentru parul mediu

Alege o schimbare dramatica pentru imaginea ta, daca te-ai saturat sa te amesteci in multime. Aceste tunsori filate par mediu iti furnizeaza idei inovatoare, care iti vor schimba atitudinea fata de stilurile moderne. Boburile de lungime medie presupun mult par, provocandu-te la o transformare fabuloasa si iti ofera posibilitatea sa ai propriile metode de aranjare.

Foloseste cele mai bune produse si evita efortul de a aranja parul prea mult. Creeaza tunsori filate pentru parul mediu sau poarta suvite dezordonate, pentru un aspect relaxat.

Tunsori filate pentru parul mediuTunsori filate pentru parul mediuTunsori filate pentru parul mediuTunsori filate pentru parul mediu

Uimeste cu una dintre aceste tunsori filate pentru parul mediu! Netezirea si stralucirea sunt cuvintele-cheie pentru frumusete, cand te pregatesti sa-ti aranjezi parul. Aceasta dimensiune te ajuta sa scapi de varfurile deteriorate si de un par prea voluminos. Aranjeaza-ti parul, incat sa evidentiezi textura naturala a acestuia.

Fie ca esti atrasa de imaginile ultrafeminine sau mai degraba incerci sa iti aranjezi parul cu mana, ideea este sa treci la un nivel de aranjare mai inalt. Cere sfaturi stilistului tau, despre ingrijire si aranjare care sa-ti usureze munca. Straturile te pot ajuta si ele sa adaugi senzualitate parului tau mediu. Lasa cateva fire mai lungi in fata, incat sa-ti evidentiezi trasaturile printr-o incadrare delicata.

Tunsori filate pentru parul mediuTunsori filate pentru parul mediuTunsori filate pentru parul mediu

Asaza-ti suvitele intr-o parte sau complementeaza-ti coafura cu un breton indraznet, dupa preferintele tale. Reinventeaza cel mai nou model de bob si creeaza o intorsatura moderna, cand vine vorba de explorarea optiunilor oferite de aceasta lungime. Straturile sau tunsorile boante sunt niste alegeri potrivite…

Creeaza tehnici originale si revolutionare de sculptare a unei noi tunsori filate pentru parul mediu. Adauga dinamism parului cu o uscare perfecta si schimba textura lui in functie de starea ta si impresia pe care vrei sa o transmiti.

Tunsori filate pentru parul mediuTunsori filate pentru parul mediuTunsori filate pentru parul mediuTunsori filate pentru parul mediu

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed