Home FRUMUSETECoafuri Tunsori medii in scari

Tunsori medii in scari

autor Elena Yvette
2k views 1 minute timp de citit

Aceste tunsori medii in scari sunt foarte chic si adaptabile. Daca parul tau lung a devenit plictisitor, o tunsoare medie este potrivita pentru un look proaspat, fara a fi o coafura prea drastica. Sunt multe feluri de tunsori medii, asa ca vei gasi cu siguranta una care sa ti se potriveasca.

Tunsoarea mai ciufulita
Te poti inspira de la Meg Ryan, care avea o tunsoare in scari mai scurta si cu aspect ciufulit. Este potrivita celor care nu au timp sa se aranjeze, pentru ca o astfel de tunsoare nu presupune niciun efort. Lasa parul sa se usuce natural si eventual aplica putina ceara pentru a defini parul filat in scari. Daca ai parul gros si cu volum, atunci ai ales tunsoarea potrivita.

Tunsori medii in scari

Bobul lung
Vedete precum Jennifer Aniston ne-au demonstrat ca bobul mai lung este foarte frumos. Astfel, bobul lung a devenit foarte popular. Spune-i stilistului tau sa fileze parul foarte putin, pentru a da o forma frumoasa bobului tau. Pentru bobul lung, parul poate fi  drept si foarte aranjat, dar si mai ciufulit…

Jennifer Anniston

Tunsoare filata pana la umeri
Daca vorbim de coafurile medii atunci cu siguranta vorbim de o tunsoare filata subtil pana la umeri (in genul lui Rachel Green din „Friends”). Partea buna a acestei tunsori este ca iti permite sa iti prinzi parul, sa il impletesti, sa experimentezi diverse coafuri.

Tunsori medii in scari

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies