HomeFRUMUSETECoafuri Tunsori moderne pentru parul scurt in 2017: modele la moda

Tunsori moderne pentru parul scurt in 2017: modele la moda

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 6,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/05/Tunsori-moderne-par-scurt-2016.jpg

Tunsorile moderne pentru parul scurt in 2017 sunt tot mai cautate si adaptate mai multor stiluri. Cine a zis ca doar femeile cu par lung sunt feminine? Tunsorile scurte se bucura in acest an de atentia stilistilor.

Daca te-ai saturat de look-ul tau, indrazneste sa adopti o tunsoare scurta sau, daca esti deja tunsa scurt, noi iti vom arata cateva idei moderne si feminine ale parului scurt pentru anul 2017.

Tunsoarea pixie

Tunsorile pixie sunt tot mai populare si purtate de vedetele de la Hollywood. Coafura pixie poate fi purtata cu breton sau cu breton lung asimetric, cu volum, cu suvite mai lungi pe parti laterale sau pixie platinat. In orice caz, acest look sexi ne va scoate in evidenta ochii, sprancenele si buzele. Tunsoarea pixie se potriveste cel mai bine femeilor cu fata ovala, dar poate fi purtata si de catre celelalte.

Tunsoarea bob

Coafura bob este eleganta, frumoasa si se potriveste oricarei femei. Ne ofera feminitate si simplitate. Putem opta pentru un bob cu carare pe mijloc sau cu breton. Daca optam pentru breton, el poate sa fie filat, lateral asimetric sau pe toata fruntea. Tunsoarea bob poate fi adoptata de aproape toate femeile, atat de cele cu par drept cat si de cele cu par cret. Problema e pentru cele care au trecut prin mai multe sedinte de permanent.

Tunsoarea alterna

Tot mai multe persoane sunt interesate de acest look care reprezinta nonconformism si mult curaj. Ne evidentiaza trasaturile fetei, iar look-ul nostru nu va arata monoton. Necesita multa indemanare si ne ofera posibilitatea de a ne aranja parul in mai multe moduri.

Tunsoarea rotunda

Este mai degraba un bob rotund cu varfurile asimetrice putin indoite spre interior. Este un look lejer si feminin, care nu necesita multa atentie si indemanare. Vom avea si un breton care ne va oferi suficienta rotunjime coafurii.

Tunsoarea „in curbe”

Este o coafura in voga in 2017, destinata mai ales persoanelor cu par scurt. Acele onduleuri pronuntate ne vor oferi senzualitate si un aer fresh. Ne va scoate in evidenta trasaturile fetei si cu siguranta nu vom trece pe strada fara a atrage priviri admirative.

Tunsoare casual

Coafura casual este o tunsoare simpla pentru parul scurt potrivita pentu orice ocazie. Aceasta tunsoare ne ofera posibilitatea de a ne aranja parul in diferite moduri in functie de momentul zilei sau de evenimentele la care participam. Parul poate fi lasat desfacut intins sau dat cu putina spuma, ori prins intr-o codita sau coc simplu…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed