Tunsori păr lung 2019: tunsori cu breton, drepte și în scări


540

Tunsorile pentru păr lung în 2019 vor fi caracterizate de romantism, eleganță și rafinament. Promovând un stil de inspirație vintage, tunsorile pentru păr lung nu vor fi complete fără o stilizare corespunzătoare, mai complexă, poate chiar sofisticată.

Tunsori păr lung 2019

Acest lucru se datorează cantității generoase de păr care permite realizarea mai multor coafuri inovatoare. Pentru anul 2019, în ceea ce privește părul lung, se mizează foarte mult pe creativitate.

Tunsori păr lung 2019

Tunsori păr lung 2019 – ce se poartă

Tunsorile pentru păr lung vor face deliciul hairstyliștilor în 2019, căci aceștia se vor putea juca în voie cu formele și texturile acestui tip de păr. Dacă sunteți fericitele posesoare ale unei podoabe capilare bogate, lungi, atunci nu vă grăbiți să scăpați de ea pentru că necesită foarte multă atenție, ci, mai degrabă, profitați de look-urile foarte șic pe care le puteți crea. Tunsorile pentru păr lung impresionează în 2019 prin complexitatea și rafinamentul lor, așa că iată câteva idei perfecte pentru anul ce urmează:

  • Tunsoarea în formă de V – un păr lung arată foarte bine atunci când vârfurile sunt tunse în formă de V. Acest gen de tunsori pentru părul lung pun foarte bine în evidență textura firului de păr, lungimea și desimea podoabei capilare, dar și nuanța pe care o purtați. Această tunsoare se potrivește foarte bine acelora dintre voi care aveți părul foarte des, lung și drept. Părul creț sau cu tendințe de ondulare ar putea să nu arate la fel de bine dacă este tuns în formă de V.
  • Tuns în scări – este o tunsoare foarte utilă pentru cele ce nu vor să renunțe la lungimea părului lor, deși acest lucru poate fi destul de inconfortabil. Tunsoarea în scări pentru părul lung permite o dimensiune foarte generoasă a firului de păr în partea din spate, dimensiune care se reduce treptat înspre în față. Astfel, acest gen de tunsoare devine foarte practic când vă confruntați adesea cu disconfort creat de lungimea generoasă a părului vostru.
  • Tunsori cu breton – un păr lung, foarte bogat, poate fi completat cu succes de către un breton la fel de generos. Indiferent de poziția sa, bretonul va sublinia și mai mult bogăția podoabei capilare, va aduce un plus de volum în partea din față, volum ce va completa perfect lungimea părului lăsat pe spate. La părul lung se poate face orice fel de breton, mai ales că șuvițele sunt generoase, iar lucrul cu ele nu este altceva decât o plăcere pentru hairstylist.
  • Tunsori drepte – în cazul părului lung, tunsorile drepte sunt o variantă perfectă pentru menținerea și regenerarea firului de păr. Această tunsoare are un rol foarte important pentru sănătatea părului, căci menține un echilibru absolut necesar al firelor de păr. Acestea vor fi dispuse la același nivel și vor reda tunsorii un aspect uniform. Tunsorile drepte sunt foarte ușor de purtat, mai ales dacă aveți părul foarte lung și nu aveți mereu timp să îl coafați.

Tunsori păr lung 2019

Cum trebuie îngrijite tunsorile pentru păr lung?

În 2019, specialiștii din domeniul hairstylingului trag un semnal de alarmă pentru îngrijirea mai responsabilă a părului, mai ales dacă acesta are o lungime foarte generoasă. Așadar, tunsorile pentru părul lung trebuie îngrijite și menținute prin mai multe metode, astfel încât degradarea firelor de păr să fie evitată. Există câteva sfaturi utile de care trebuie să țineți cont dacă sunteți printre adeptele tunsorilor pentru păr lung:

  • Spălarea – în cazul în care tocmai v-ați făcut o tunsoare pentru părul lung, trebuie să manifestați o grijă deosebită față de spălare, atât în ceea ce privește atât periodicitatea, cât și metodele sau produsele folosite. Asigurați-vă că părul vostru este spălat în intervalele de timp potrivite și în niciun caz nu îl spălați zilnic. De asemenea, părul nu trebuie agresat în timpul spălării sau uscării, căci riscați să rupeți firele de păr și să le deteriorați. Folosiți produse de curățare și protecție de bună calitate, cu extracte naturale din plante și aveți grijă la temperatura apei, căci părul poate fi grav deteriorat de temperaturile mari.
  • Îngrijirea – o tunsoare pentru păr lung trebuie atent monitorizată pentru a-și menține forma. Se recomandă pieptănarea foarte delicată a părului, folosind o perie metalică, astfel încât firele să nu se electrizeze. De asemenea, se recomandă măștile pe bază de uleiuri naturale, precum cel de ricin, măști care trebuie făcute de maximum două ori pe săptămână pentru a nu agasa firul de păr.
  • Protejarea – cu cât părul este mai protejat, cu atât tunsoarea va arăta mai bine și nu va fi nevoie să o reîmprospătați mai des. Dacă obișnuiți să vă coafați părul des, folosiți spray-uri protectoare care să sporească rezistența firului de păr. În cazul în care părul este supus periodic coafării la temperaturi mari, este indicat să folosiți o protecție termică, dar și aparate cu suprafață ceramică și keratină.

Tunsori păr lung 2019

Tunsorile pentru păr lung – cele mai importante avantaje

În cazul în care aveți părul foarte lung, sigur ați trecut prin numeroase situații în care să vă fie apreciată sau invidiată podoaba capilară. Acest lucru se datorează faptului că nu sunt multe cele ce au disponibilitatea de a întreține un păr lung, acesta fiind destul de pretențios, dar există și multe avantaje mulțumită cărora în anul 2019 tunsorile pentru păr lung vor fi la mare căutare.

  • Aspectul – tunsorile pentru păr lung au un aspect demn de invidiat. Lungimea foarte generoasă, prestanța și forma părului sunt elementele care definesc tunsorile pentru păr lung. O astfel de tunsoare nu poate trece neobservată, mai ales dacă este purtată cu atitudinea corespunzătoare.
  • Variația – un păr lung permite purtarea unei varietăți de stiluri și coafuri, mai ales că în anul 2019 se promovează foarte mult coafurile complexe, alambicate. Tunsorile pentru păr lung pot fi coafate simplu, ondulate la vârfuri sau din acestea se pot realiza adevărate capodopere: cocuri foarte voluminoase, coafuri accesorizate, bucle foarte bine definite sau chiar coafuri afro. În orice caz, tunsorile pentru păr lung sunt foarte ușor de stilizat.
  • Cromatica – tunsorile pentru păr lung depind foarte mult de nuanța naturală a părului sau de cea aleasă în momentul vopsirii. Lungimea foarte generoasă va evidenția și mai mult nuanța părului, astfel că aceasta trebuie foarte bine aleasă. De asemenea, tunsorile pentru păr lung 2019 favorizează variația cromatică, putând astfel jongla cu diverse culori până ce o veți descoperi pe cea mai potrivită pentru voi…

Tunsori păr lung 2019

Tunsori păr lung 2019 Tunsori păr lung 2019 Tunsori păr lung 2019Tunsori par lung 2019Tunsori par lung 2019Tunsori par lung 2019Tunsori par lung 2019Tunsori par lung 2019Tunsori par lung 2019Tunsori par lung 2019Tunsori par lung 2019Tunsori par lung 2019

loading...