Tunsori par scurt 2017

1742

Va prezentam cele mai la moda si cele mai frumoase modele de tunsori par scurt 2017. Se spune ca parul scurt nu se potriveste tuturor persoanelor si, de aceea, am considerat necesar sa oferim in acest articol cateva sfaturi pentru femeile care doresc sa faca o schimbare majora. Se spune ca o femeie care alege sa isi tunda parul scurt este pe cale sa isi schimbe viata.

Tunsori par scurt 2016

Tunsorile pentru parul scurt in 2017 variaza in functie de preferintele celei care a ajuns in momentul schimbarii. Pentru unele persoane, a avea par scurt inseamna libertate ori o potrivire a starii interioare cu ceea ce lasa sa se vada in exterior.

De ce sa alegem parul scurt?

Parul scurt este atat de popular in acest an si diferite vedete aleg sa isi schimbe radical look-ul. Cunoastem cu totii exemple de vedete care au ales sa treaca de la parul lung la cel scurt. De amintit in acest caz ar fi Miley Cyrus, care a provocat limitele si a taiat extrem de mult din lungimea initiala a parului. Cand a fost intrebata de ce a ales sa faca aceasta schimbare extrema, vedeta a raspuns simplu ca nu mai corespundea ceea ce simtea in interior cu felul in care arata. Extrem de corect. Pentru persoanele energice, femeile care doresc sa exprime o emotie intensa si o atitudine puternica, se recomanda parul scurt!

Tunsorile pentru par scurt impresioneaza atat femeile din jur, cat si barbatii. Cu toate ca unii barbati afirma ca parul scurt este destinat lor si parul lung apartine sexului frumos, noi putem sustine sus si tare faptul ca, uneori, o femeie tunsa scurt poate exprima mai multa senzualitate decat una cu parul lung.

tunsori par scurt femei 2016

Cui i se potrivesc aceste tipuri de tunsori pentru par scurt?

  • Aproape oricine poate scapa cu o coafura scurta. Unele stiluri se potrivesc, intr-adevar, mai bine cu anumite forme de fata si texturi de par. De exemplu, tunsoarea ta ar trebui să iti dea iluzia de a avea o fata ovala. Deci, daca ai o fata rotunda, iti vei dori să o alungesti si daca ai o fata patrata, iti vei dori anumite modele care sa iti marcheze fin maxilarul.
  • Audrey Hepburn a fost o celebritate originala cu parul Pixie. In ultimii ani, parul Pixie a uimit pe o serie de cantareti si actrite elegante, inclusiv Michelle Williams, Ginnifer Goodwin, Emma Watson, Carey Mulligan, Halle Berry si, cel mai recent, Anne Hathaway.

In timp ce multe Pixies sunt, în mod traditional, tunse scurt peste tot, Pixie moderna tinde sa fie o tunsoare agitata la care se adauga un breton lung. Se pare ca aceasta tunsoare ofera un aer nou persoanelor care o aleg.

freze par scurt 2016

Pixie functioneaza cel mai bine pe femeile cu parul gros, ondulat natural. Specialistii afirma ca stilul Pixie nu functioneaza pe parul fin, drept, intrucat parul cade prea usor si se închide la nivelul scalpului.

Daca ai parul fin, s-ar putea nevoie de o multime de produse pentru a adauga stralucire si volum. Pixie functioneaza cel mai bine pe femei cu fete patrate si ovale…

In concluzie, parul scurt este la moda in 2017. Multe femei aleg sa faca aceasta schimbare nu numai din motivul ca vor fi in trend, ci si din simplul fapt ca se vor simti extrem de bine cu un astfel de look.

freza bob par scurt 2016freze par scurt 2016frizuri par scurt 2016modele de tunsori par scurtmodele tunsori par scurtpar scurt tunsoritunsoare-bob-par-scurttunsoare cu tepi pentru par scurttunsoare par scurttunsori bob par scurttunsori femei par scurt 2016tunsori fete par scurttunsori in scari par scurttunsori moderne par scurttunsori par scurt cu tepi 2016tunsori par scurt fata ovalatunsori-par-scurt-fata-rotundatunsori par scurt fete 2016tunsori pe par scurttunsori pentru par scurt