HomeFRUMUSETECoafuri Tunsori sexy stratificate pentru par mediu 2017

Tunsori sexy stratificate pentru par mediu 2017

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,9K views
Tunsori-sexy-stratificate-pentru-par-mediu-2013 in Coafuri

Poti readuce la viata textura moale si stralucitoare a parului tau cu o carare minunata. Aceste tunsori sexy pentru par mediu servesc drept optiuni pentru a da parului tau o doza de stralucire urbana.

Tunsori sexy stratificate pentru par mediu 2016

Daruieste-ti o frumusete rapida prin selectarea noilor stiluri de sezon. Alege o dimenisune de mijloc, daca vrei sa explorezi optiunile numeroase de aranjare. Ideile pentru o tunsoare stratificata a parului mediu vor evidentia starea ta de spirit si nivelul de incredere intr-un stil pe care nu l-ai mai incercat. Mareste-ti numarul de alternative prin purtarea unor imagini noi. Asimetria este importanta pentru femeile care nu se tem de descoperirea unui impact vizual puternic, pe care il creeaza tunsorile sexy.

Straturile te ajuta sa distrugi structura unidimensionala a parului tau. Alege una dintre tunsorile stratificate, pentru un efect mai senzual si delicat. Daca stilurile dezordonate sunt preferatele tale, poti experimenta straturile indraznete si ondulate, care dau o alura futurista coafurii tale.

Tunsori sexy stratificate pentru par mediu 2016Tunsori sexy stratificate pentru par mediu 2016Tunsori sexy stratificate pentru par mediu 2016Tunsori sexy stratificate pentru par mediu 2016

Tunsorile bob pana la barbie sau umar sunt perfecte pentru a profita de adaptabilitatea acestui stil iconic. Oricum, secretul de a le pastra in trend reprezinta potrivirea siluetelor rafinate cu sectiuni stratificate. Arunca o privire peste aceste exemple, incat sa poti patrunde printre cele mai noi modele descoperite si imaginate de stilistii profesionisti. Stratificarea usoara este perfecta pentru a asimila lucrurile pas cu pas si a garanta o tranzitie perfecta de la stilul bont la unul conic.

Introdu volum si balans natural in parul tau cu ajutorul asimetriei. Scapa intr-o clipa de varfurile despicate si textura voluminoasa, cu ajutorul acestor imagini care te pot inspira. Bretonul franjurat poate fi folosit ca o arma secreta, incat sa poti adauga un factor extrem de stralucitor coafurii tale. Trece-ti franjurile intr-o parte sau poarta bretonul natural, in functie de preferintele tale si de forma fetei.

Tunsori sexy stratificate pentru par mediu 2016Tunsori sexy stratificate pentru par mediu 2016Tunsori sexy stratificate pentru par mediu 2016

Pentru variatia bobului clasic, aplica straturi in partile din fata. Arata-ti caracteristicile printr-o incadrare bine definita, incat sa creezi impresia unei fete perfect proportionate. Ridica-ti coafura cu ajutorul unei cantitati mici de pasta pentru aranjare si bucura-te de textura indrazneata a pletelor tale!

Oricum, daca vrei sa accentuezi sanatatea si stralucirea parului, poti alege un par drept sau onduleuri delicate, bucle moderne. Foloseste o cantitate mica de crema pentru netezire pentru un finisaj arzator si delicat…

Tunsorile medii devin adaptabile si inovatoare in acest sezon. Foloseste-ti creativitatea pentru a contribui la evolutia coafurii moderne!

Tunsori sexy stratificate pentru par mediu 2016Tunsori sexy stratificate pentru par mediu 2016

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed