HomeFRUMUSETECoafuri Uleiul de cocos pentru cresterea parului

Uleiul de cocos pentru cresterea parului

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,2K views
Uleiul-de-cocos-pentru-cresterea-parului in Coafuri

Vrei sa ai un par sanatos, frumos si matasos? Vrei ca parul tau sa creasca mai repede? Atunci foloseste uleiul de cocos pentru cresterea parului. Arunca o privire peste sfaturile noastre si invata despre beneficiile uleiului de cocos asupra parului.

Uleiul de cocos pentru cresterea parului

Uleiul de cocos este un balsam natural pentru par. Iti lasa parul sanatos si stralucitor. Poti folosi uleiul de cocos pentru cresterea parului.

Folosit de mult timp de oamenii ce traiesc in regiunile de coasta si in cele tropicale, uleiul de cocos are proprietati naturale ce hranesc, hidrateaza si ajuta cresterea parului.

Poti gasi uleiul de cocos in multe produse de par si in multe tratamente de spa. Poti folosi uleiul virgin organic de cocos sau poti alege un produs ce contine acest ulei. In acest fel, poti evita eventualele efecte secundare ale uleiului de cocos.

Uleiul de cocos pentru cresterea parului
Bogat in proteine, uleiul de cocos este balsamul de par ideal care imbunatateste aspectul parului degradat. Hraneste si hidrateaza firul de par si ajuta la scaderea riscului de cadere a acestuia.

Uleiul de cocos este bun si pentru scalp pentru ca are in continutul lui trigliceride in lant exact ca uleiurile naturale secretate de pielea ta. Aceste trigliceride protejeaza parul.

Beneficiile uleiului de cocos asupra parului variaza de la simpla impiedicare a caderii si ruperii lui pana la cresterea lui prin regenerarea anumitor parti din scalp unde foliculii si-au incetat functiile naturale.

Cum sa folosesti uleiul de cocos pentru cresterea parului?
Daca vrei sa folosesti uleiul de cocos in forma lui naturala trebuie sa stii ca il vei gasi cel mai probabil in forma solida. Uleiul se topeste cand este incalzit, dar evita incalzirea lui la cuptorul cu microunde. Pune recipientul in apa fierbinte pentru a-l lichefia.

Aplica uleiul cu degetele pe tot scalpul, dupa ce in prealabil ti-ai udat parul. Masarea scalpului este o parte foarte importanta a procesului. Maseaza scalpul timp de cel putin trei minute. Poti aplica uleiul de cocos si pe par, ca tratament.

Nu te astepta sa vezi rezultate imediat. Poate dura chiar si doua saptamani pana vei vedea imbunatatiri in aspectul si sanatatea parului. Uleiul de cocos poate avea un efect mai lent asupra cresterii parului decat produsele ce contin si alte ingrediente benefice pentru scalp si par.

Obstacole in folosirea uleiului de cocos pentru cresterea parului
Chiar daca uleiul de cocos poate repara parul degradat si opri caderea lui, exista si o modalitate gresita de a-l folosi, care poate chiar impiedica cresterea lui…

Cand folosesti uleiul de cocos pentru cresterea parului in mod regulat, trebuie sa te asiguri ca iti speli parul din doua in doua zile, pentru a preveni infundarea foliculilor parului. Fara samponul adecvat, uleiul de cocos se poate aduna la radacina parului si efectul poate fi unul negativ.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed