HomeFRUMUSETECoafuri Vă doriţi mai mult păr? Aici e răspunsul!

Vă doriţi mai mult păr? Aici e răspunsul!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 877 views
Vă-doriţi-mai-mult-păr in Coafuri

Cercetătorii din Israel lucrează la o nouă metodă de a face instantaneu părul mai des şi mai voluminos, fără creme, pastile sau operații. Ingredientul inovator al produsului este reprezentat de fibrele magnetice de păr, create din mătase artificială, bumbac, cheratină, siliciu şi perlon.

Vă doriţi mai mult păr

Aceste fibre au o încărcătură pozitivă, așadar sunt atrase de firele de păr încărcate negativ. Când aplicați un astfel de produs, fibrele sunt atrase instantaneu de firele încărcate negativ, acoperindu-le în același fel în care este acoperit un magnet puternic de pilitura de fier. Deoarece fibrele sunt microscopice, nu vor avea efectul fals dat de actualele produsele spray-on…

În schimb, pentru persoanele care au părul foarte fin sau subţire, fibrele vor face părul să arate mai gros şi mai texturat. Rezultatul va fi un cap plin de păr natural, cu mai puţină subţiere vizibilă. În plus, fibrele mici vor sta pe păr tot restul zilei, deci vă puteţi coafa ca de obicei. Singurul dezavantaj este că nu are efect asupra zonelor fără păr. Trebuie să fie suficient păr de care să se prindă fibrele.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed