Cel mai bun dermatograf fard

Share

Cea mai buna alegere pentru linia interioara a pleoapelor, dermatografele infatiseaza o textura delicata confortabila si sigura, ideala pentru un look fumuriu. Incearca cele mai bune dermatografe ale anului, produsele de top care te ajuta sa obtii un look perfect.

Cel mai bun dermatograf fard

Obtine imaginea egipteana care face ochii sa para mai provocatori si feminini, folosind produsele potrivite. Folosit inca din vremurile antice, creionul fard se mai gaseste si astazi, datorita imaginii senzuale pe care ti-o ofera.

Rimmel London Scandal Eyes Waterproof Kohl Eyeliner

Considerat de multe utilizatoare cel mai bun creion de ochi, acest produs rezistent la apa de la Rimmel London este alegerea de top. Obtine un impact al culorii datorita pigmentilor intensi si bucura-te de formula cremoasa care aluneca usor, chiar si pe linia interioara a pleoapei.

Bobbi Brown Kohl Eyeliner

Obtine rezultate rapide cu acest dermatograf dens, care reprezinta o necesitate pentru ochii fumurii. Pigmentul dens si usor de aplicat este o binecuvantare cand vrei sa subliniezi genele foarte aproape de linia interioara a ploapei. Este unul dintre cele mai bune dermatografe, care se gaseste la orice farmacie, perfect pentru aplicarea pe pleoapa superioara sau inferioara, pentru cel mai bun aspect fumuriu.

Sisley Paris Kohl Eyeliner

Disponibil in reflexe irizate, metalice si mate, este considerat de multi cel mai bun dermatogarf pentru ochii sensibili, datorita aplicarii usoare si efectului durabil, fara urme de iritatie a pielii delicate a pleoapelor. Cu aceeasi textura ca un fard cremos, acest produs excelent este disponibil in 6 nuante.

Physicians Formula Shimmer strips Custom Eye Enhancing Kohl Kajal Eyeliner Trio

Numit de multi cel mai bun dermatograf pentru apa, acest produs special a fost creat special pentru linia interioara a pleoapei. Ofera definire si intensitate, aplicand acest produs rezistent la apa la baza pleoapei de sus si pe linia interioara a pleoapei de jos.

Benefit Kohl Pencil-Tuxedo

Obtine un look sexy cu dermatograful Benefit, care se aplica simplu si are un varf de burete pentru amestecare si pentru obtinerea unui look feminin stralucitor pe care il meriti.

Noir Cosmetics smooth Blend Eyeliner cu varf de burete

Datorita consistentei cremoase, Noir Cosmetics este uneori vazut ca cel mai bun dermatograf fard disponibil in farmacii. Usor de controlat pe ambele linii ale pleoapelor, acesta are un capat de burete.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news