Parfumuri potrivite pentru toamna

Share

Vrei sa cumperi un parfum potrivit pentru toamna si nu stii ce sa alegi? Avem o lista de parfumuri potrivite pentru toamna, de care suntem siguri ca te vei bucura si care te vor inspira pe viitor!

Parfumuri potrivite pentru toamna

Noi arome pentru toamna

Daca esti una dintre femeile sexy si sigure pe sine, care stapanesc tehnica flirtului, ar trebui sa alegi accentele florale (de exemplu orhideea) cu arome dulci. Astfel, cu siguranta vei iesi in evidenta.

Pentru femeile creative, care petrec mult timp prin galerii, fotografiind sau luand notite, o aroma florala cu subtonuri lemnoase le va ajuta sa se simta speciale, minunate!

Daca iti place sa adopti un stil mai sport, ar trebui sa alegi un parfum proaspat, energetic de citrice, care te vor face sa te simti mereu tanara.

Esti acea prietena care se pricepe intotdeauna sa dea sfaturi? Daca raspunsul este un mare „DA”, asta inseamna ca ai nevoie de niste arome florale subtile si delicate, care iti vor scoate in evidenta personalitatea.

Iti place sa petreci mult timp cu prietenii sau sa organizezi petreceri uimitoare? Pentru un raspuns afirmativ, iti oferim numele de „fluturas”, care vrea sa fie in centrul atentiei sau sufletul petrecerii. Ar trebui sa alegi accente fructate, care se potrivesc foarte bine personalitatii tale iubitoare si prietenoase.

Arome care ne amintesc de toamna

Suntem siguri ca toamna are accente diferite pentru fiecare dintre noi. De la crizantemele proaspat culese la gutuile delicioase ale bunicii si frunzele frumos colorate, toamna este peste tot. Dar care sunt parfumurile care ne amintesc de toamna? Alege-le pe cele cu accente de piersica, vetiver si muschi. Vei simti ca stralucesti ca un rasarit uimitor peste deal.

Sa ne imaginam ceva: afara ploua, dar vrei sa arati bine. Ceea ce te va face sa te simti bine este un parfum oriental cu ingrediente principale ca ambra, lemnul de santal, patchouli si condimentele calde.

Toamna este foarte frumoasa in Asia. Vei putea simti aroma unui astfel de anotimp purtand un parfum abundand in arome de pruna, magnolie, iasomie si flori exotice.

Pentru un miros mereu proaspat alege parfumurile bazate pe arome proaspete ca cele de iasomie, zambile, mazare dulce si lemn de santal…

Alege parfumul care ti se potriveste si te reprezinta cel mai bine!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news