HomeFRUMUSETEBuze Rujul Queen colectia toamna 2013

Rujul Queen colectia toamna 2013

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/08/Rujul-Queen-colectia-toamna-2013.png

Cel mai nou ruj Queen din colectia de toamna 2013 este numit “Velvet Rope” si infatiseaza cinci nuante minunate. Noile rujuri au cea mai avansata formula de pana acum. Antreprenorul australian si fondator al firmei de ruj, Poppy King, s-a inspirat din anii ’40. “A fost un timp cand femeile se aflau in egala masura pe ecrane. Fiecare dintre starurile feminine in anii ’40 puteau cuceri orice barbat in ceea ce priveste puterea si intelepciunea imaginii lor.”

Rujul Queen colectia toamna 2013

Linia de rujuri Velvet Rope  tinde sa fie una de calitate fiind rezultatul unei dorinte intense care ne duce cu gandul in trecut: “Am incercat sa creez acest ruj de calitate de cand am infiintat prima mea firma de ruj, cand aveam 18 ani. Am gasit in final un chimist care a spart codul cu “un look dramatic, fara drama”. Acesta era rujul visurilor mele din copilarie.” Ce face ca aceasta linie sa fie atat de speciala? Unul dintre ingredientele sale, silicon elastomeric, face ca acest ruj sa fie matasos, dar usor si ajuta femeile sa obtina o culoare intensa cu o singura miscare.

Rujul Queen colectia toamna 2013

Ingredientele aditionale sunt vitamina E si uleiul de caise, care ajuta la pastrarea buzelor delicate si bine hidratate, trei tipuri de ceara-candellila, carnauba si ceara de albine. Pentru a evidentia buzele, firma a inclus ulei de menta in produs. Noile rujuri sunt elegante, dar indraznete: “Velvet Rope vobeste despre frumusete si putere si despre produsul intalnirii acestora doua”, a spus fondatorul.

Numele celor cinci rujuri, Private Party, Brat Pack, Entourage, Black Tie si Star System reflecta aceasta alura. Noile rujuri vin in nuante minunate, care pleaca de la culori nude catre rosu intens si vor fi disponibile din septembrie. Singurul dezavantaj? Calitatea rujului are un pret destul de piperat.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed