HomeFRUMUSETEBuze Tatuaje cosmetice pentru sprancene, buze si ochi

Tatuaje cosmetice pentru sprancene, buze si ochi

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/04/Tatuaje-cosmetice.jpg

In ziua de azi, poti renunta definitv la produsele cosmetice, deoarece se poate recurge la tatuaje cosmetice pentru  buze, sprance sau in zona ochilor.

Tatuaje cosmetice

Tatuajele cosmetice sunt in plina dezvoltare si sunt utilizate in mai multe domenii. Pentru ca infectiile sa fie evitate, iar rezultatele cele dorite, interventiile sunt efectuate de medici specialisti.

Procedura: in functie de dorinta fiecarei femei, se aleg culorile, dupa care specialistul marcheaza zona care urmeaza sa fie tatuata prin intermediul unei penite. Se aplica un anestezic in zona care urmeaza a fi tatuata, iar apoi urmeaza aplicarea pigmentului in zona straturilor superficiale ale pielii insa se va simti o simpla intepatura.

Efecte adverse frecvente: dupa ce a avut loc interventia, zona respectiva este stralucitoare, intunecata, rosie si tumefiata, dar daca vor fi aplicate comprese reci, efectele vor fi diminuate, iar pentru ca riscul infectiei sa fie minor, se utilizeaza creme cu antibiotice.

Complicatii: acestea reprezinta cazuri foarte rare si pot aparea reactii alergice si infectii, dar complicatii nu apar, in special daca interventia este realizata de un specialist estetician…

Recuperare:pana la trei saptamani vor fi necesare pana cand tegumentul incepe sa revina la culoarea sa naturala.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed