Top 10 parfumuri de lux

Share

Unul dintre cele mai importante lucruri prin care o femeie isi poate face simtita prezenta este parfumul. Fie ca are un miros discret sau intens, acesta se cunoaste cand este de calitate, fapt ce pune in evidenta bunul gust si rafinamentul celei care il foloseste. In acest articol, va prezentam top 10 parfumuri de lux.

parfumuri de lux

1. Chanel No. 5

Unul dintre cele mai dorite parfumuri de lux este Chanel No. 5. A fost creat in 1921 de catre parfumerul ruso-francez Ernest Beaux si de atunci a devenit cel mai popular din intreaga lume, sub cele doua versiuni ale sale, in functie de nivelul concentratiei: „Eau de Toilette” (Apa de toaleta) si „Eau de Parfum” (Apa de parfum).

2. J’Adore Christian Dior

Acest parfum celebru a fost creat in 1999, iar sticluta care il contine arata precum o amfora greceasca. Esenta este preponderent bazata pe flori si fructe: esenta de mandarina, pruna, iasomie, trandafir, orhidee, afina, tuberoza, vanilie, cedru si mosc.

3. Hermes 24 Faubourg

Acest parfum a fost creat de Maurice Roucel, in 1995, iar mirosul deosebit pe care il emana este unul light si floral, cu un efect indelungat, ce duce cu gandul la un loc misterios si insorit. Accentele sunt date de iris, lemn, vanilie si ambra.

4. JAR The Lightning Bolt

Numele JAR provine de la initialele bijutierului Joel Arthur Rosenthal, care si-a facut un renume si in industria parfumeriei, prin aceasta linie lansata in 1980 si care, in ziua de astazi se pozitioneaza in top 10 parfumuri de lux. Ingredientele acestei game sunt tinute secrete, deoarece creatorul considera ca parfumul reprezinta o emotie plina de mister si farmec. Un lucru este insa cert: aroma duce cu gandul la o aerul proaspat dintr-o gradina verde udata de furtuna si provoaca o reactie intensa.

5. Clive Christian No. 1 Imperial Majesty Perfume

Acesta este unul dintre cele mai scumpe parfumuri existente. Sticla este confectionata din cristal Baccara, cu diamant de 5 carate si guler din aur de 18 karate, iar continutul este rezultatul unei combinatii exotice de vanilie, lemn de santal, bergamuta, rasina naturala, iris, ylang ylang etc – esente care se obtin cu dificultate si care ii sporesc valoarea.

6. Jean Patou Joy Perfume 

Acesta a fost declarat parfumul secolului in anul 2000. O sticluta de 30 ml contine extract din 336 trandafiri si 10 000 de flori de iasomie, oferind un miros senzational.

7. Annick Goutal Eau d’Hadrien 

Acest parfum deosebit a fost lansat in 1981 si a intrat in „Foundation’s Hall of Fame” in 2008. Este o combinatie exceptionala de esente de citrice, printre care lamaie, mandarin, portocala, lamaie siciliana si grapefruit.

8. Prada Infusion By d’Iris

Un parfum modern, cu iz proaspat destinat femeilor active. Contine esente din lemn de mandarin, galbanum, portocal si flori de portocale, iris, cendru si vetiver, baza fiind rasina.

9. Shalini

Continutul acestui parfum deosebit creat de Maurice Roucel se obtine printr-o combinatie exotica de mosc, santal, tuberoza, gardenie si ulei de Neroli.

10. Gucci Guilty

Destinat femeilor indraznete, Gucci Guilty contine o combinatie sexy de esente florale si este foarte apreciat in 2014, aflandu-se si el in top 10 parfumuri de lux.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news