HomeFRUMUSETEIngrijirea corpului 5 modele deosebite de unghii

5 modele deosebite de unghii

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,K views
Manichiura-Moon in Ingrijirea corpului

Orice femeie se poate plictisi de propria manichiura chiar daca a incercat cateva zeci de nuante de oja. Iata cateva metode prin care manichiura ta poate fi speciala si va atrage atentia tuturor.

Manichiura Moon

Manichiura Moon

Aceasta a aparut in anii ’30 si este opusul manichiurii French. Unghia se rotunjeste, iar prima oja se aplica la baza ei, urmarind semicercul acesteia. Pe restul unghiei se da o nuanta diferita de oja la alegere.

Litere pe unghii

Litere pe unghii

Daca vrei sa surprinzi pe cei din jur cu manichiura ta, iata ce trebuie sa faci:
– aplica pe unghii un strat de oja gri sau bej, pe care o vei lasa la uscat
– introdu unghiile date cu lac intr-un recipient cu alcool sanitar
– fiecare unghie trebuie umezita si sa aplici pe ea o banda de ziar pe care sa o presezi timp de un minut, dupa care scoti usor banda, si lasi unghiile sa se usuce.
– aplica peste unghii strat de lac incolor pentru protectie

Fara pic de luciuFara pic de luciu

Oja mata nu se refera neaparat la o manichiura fara sclipici, ci la una complet mata, care nu are nicio reflexie a luminii. Este un top pentru finisare care ofera acest aspect si va transforma orice lac de unghii dintr-unul cu nuante lucioase intr-unul mat. Pretul este in jur de 50 de lei.

Stampile pentru unghiiStampile pentru unghii

Modelele pe unghii sunt la moda insa dureaza foarte mult sa le faci si acasa, dar si la un salon de infrumusetare, iar timpul este foarte pretios. Partea buna este ca au aparut mai multe stampile pentru unghii cu ajutorul carora iti poti face cate modele vrei intr-un timp record, iar pretul acestora este in jur de 15 lei…

O oja deosebita

Modele de unghii cu oja care crapa

Oja care produce crapaturi in momentul aplicarii este la mare cautare in ziua de azi si este foarte simplu sa obtii acest tip de manichiura. Ai nevoie doar de un top coat special care se aplica peste lacul colorat si uscat complet, iar crapaturile vor aparea pe masura ce se usuca si modelele apar in functie de cat de mult lac a fost aplicat.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed