Home FRUMUSETEIngrijirea corpului Afla care este pretul unei interventii de marire a sanilor

Afla care este pretul unei interventii de marire a sanilor

autor Elena Yvette
917 views 3 minute timp de citit

Afla care este pretul unei interventii de marire a sanilor in Romania, tinand cont ca in prezent se folosesc tehnici moderne si multe femei doresc sa apeleze la o interventie de genul acesta.

Afla care este pretul unei interventii de marire a sanilor

Afla care este pretul unei interventii de marire a sanilor, pentru proteze, implanturi si alte tehnici de imbunatatire a aspectului bustului. Nu este un secret ca industria chirurgiei estetice si de remodelare corporala a castigat multa notorietate in ultima perioada, deoarece numeroase femei cu care natura nu a fost prea darnica, doresc sa isi imbunatateasca aspectul fizic mai ales printr-o mamoplastie de augmentare (marire a sanilor).

Sanii mari au fost intotdeauna considerati drept un simbol al frumusetii si fertilitatii, iar femeile cu sanii mici se lasa frecvent pe mana medicilor esteticieni pentru a isi mari bustul. Se recomanda, desigur, utilizarea unor materiale de calitate, care sa nu creeze probleme pacientelor. Este important de stiut ca implanturile mamare nu sunt pe viata, ci trebuie inlocuite dupa 10-15 ani, caci atunci exista posibilitatea aparitiei fisurilor.

Afla care este pretul unei interventii de marire a sanilor in Romania

In functie de tipul implantului si de metodele utilizate, nu neaparat de marime, la noi in tara, o operatie de marire a sanilor costa intre aproximativ 2000 si 5000 euro, in functie de cabinet.

Implanturile cu silicon

Marirea sanilor cu implanturi pe baza de silicon este una dintre cele mai populare metode prin care sanii pot capata volum si forma rotunda, ovala sau anatomica. Acest tip de interventie dureaza intre 1.5 – 2.5 ore si incizia se face de 4 sau 5 cm, pentru a se putea introduce implanturile. Locul in care acestea sunt introduse difera in functie de recomandarea medicului si preferinta pacientei: pot fi amplasate sub glanda mamara sau sub muschiul pectoral, ori in mod combinat. Timp de 24 – 48 ore dupa operatie, pot surveni dureri.

Costul operatiei de marire a sanilor cu implanturi de silicon are un pret ce variaza in jurul sumelor de 2250 euro – 2750 euro.

 Implanturile pe baza de proteze cu ser fiziologic

Aceste implanturi mamare mai sunt cunoscute si drept proteze cu solutie salina. Ofera un aspect mai natural decat cele pe baza de silicon si sunt mai flexibile, fapt ce sporeste posibilitatea ruperii. In cazul in care ruperea se produce, solutia salina este absorbita gradual de organism.

O astfel de procedura costa in jur de 2000 – 3000 de euro.

Implanturile mamare mixte

Afla care este pretul unei interventii de marirea a sanilor pe baza de implanturi mixte. Acestea sunt alcatuite din hidrogel, substanta ce reprezinta combinarea siliconului cu serul fizionlogic si reprezinta un polizaharid (substanta ce se regaseste si in organismul uman in stare naturala). Aceasta metoda reprezinta o solutie temporara de marire a sanilor, deoarece substanta are sanse mare de scurgere, ajungand sa fie absorbita de corp.

Pretul variaza intre 2500 – 2800 euro.

Implanturile mamare cu grasime proprie

Afla care este pretul unei interventii de marire a sanilor pe baza de implanturi mamare cu grasime proprie. Aceasta procedura are la baza extractia unei cantitati de grasimi din alta parte a corpului (fese, spate, abdomen) prin liposuctie si injectarea in sani, spre a forma un fel de „buzunar” de sustinere a protezelor. Trebuie retinut faptul ca aceasta procedura este foarte dureroasa…

Costul se invarte in jurul sumei de 2200 euro.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies