Afla care sunt riscurile operatiei de marire a sanilor

Share

Afla care sunt riscurile operatiei de marire a sanilor, pentru a sti cu exactitate toate informatiile necesare. Daca vrei sa iti maresti sanii insa nu stii ce te asteapta dupa aceea, aici poti afla cele mai frecvente riscuri la care te expui dupa ce ai apelat la o astfel de interventie.

Află care sunt riscurile operației de mărire a sânilor

Afla care sunt riscurile operatiei de marire a sanilor! Siliconul este un material sintetic areactiv in organism, care nu reactioneaza chimic, este imunitar sau alergic si de peste 50 de ani este utilizat fara probleme sau complicatii notabile, de toate femeile care nu sunt multumite de dimensiunile sanilor si au dorit marirea artificiala a acestora. In plus, s-a dovedit ca implanturile cu silicon nu favorizeaza aparitia cancerului mamar si se poate modela astfel incat sa para natural si sa primeasca o textura asemanatoare. Insa, cu toate acestea, exista si unele riscuri pe care trebuie sa le cunosti, cu precadere daca ai in plan o astfel de operatie.

Afla care sunt riscurile operatiei de marire a sanilor: zece exemple frecvent intalnite

1.    Unul dintre riscurile operatiei de marire a sanilor este durerea. In primele zile, sanii vor fi durerosi si inflamati.

2.    Recuperarea totala, indiferent de efortul depus zilnic, poate dura chiar si pana la trei luni in randurile celor care s-au expus la o astfel de interventie.

3.    La inceput apar modificari ale sensibilitatii areolei si mamelonului, dar care dispar, de regula, in primele sase saptamani de la realizarea operatiei.

4.    Printre riscurile operatiei de marire a sanilor se numara si pericolul de infectii, care este foarte ridicat. Din acest motiv, medicul iti va prescrie un tratament pe baza de antibiotice, antiinflamatorii si antialgice, pentru a combate eventualele infectii.

5.    Dupa operatia de marire a sanilor va exista si un disconfort la miscare, care insa va disparea dupa cateva zile.

6.    Un alt factor deranjant va fi si pierderea sensibilitatii sanilor, dar care va disparea dupa cateva saptamani.

7.    Unul dintre riscurile operatiei de marire a sanilor, care este frecvent intalnit, este urma cicatricilor. Cicatricile dureaza foarte mult pana sa se atenueze: de la sase luni pana la doi ani.

8.    Exista riscul sa apara sangerari si acumulari de sange in locul unde este plasat implantul si sa fie necesara evacuarea lor pe care chirurgicala.

9.    Se poate dezvolta un tesut cicatrizant care poate deforma implantul, facand sanii sa para asimetrici.

10.   Unul dintre riscurile operatiei de marire a sanilor il reprezinta si ruperea implanturilor.

Alte informatii pentru femeile care se expun operatiei de marire a sanilor:

Minorele nu au voie sa isi faca o astfel de operatie, deoarece se afla inca in perioada de dezvoltare. Abia dupa implinirea varstei de 18 ani se pot expune unei interventii de acest gen.

Este bine de stiut ca implanturile nu sunt facute sa dureze toata viata, in timp este necesara interventia pentru remedierea eventualelor complicatii.

Dupa o operatie, trebuie folosit un sutien chirurgical timp de doua sau trei luni.

Supravegherea medicala trebuie sa fie realizata in permanenta, deoarece este necesar ca medicul sa fie instiintat de orice detaliu aparent nesemnificativ…

Costurile unei operatii de marire a sanilor sunt de obicei foarte ridicate si nu sunt suportate de asigurarea medicala.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news