ISPAGH
Această plantă este recunoscută pentru faptul că taie pofta de mincare în mod neagresiv, natural. Proprietatea se datorează conţinutului mare de mucilagii prezente în seminţele ei. Odată ajunse în stomac, formează un gel neasimilabil, care scade nivelul de absorbţie al elementelor din bolul alimentar în timpul digestiei. Acţionează în special asupra grăsimilor şi zaharurilor, diminuând aportul caloric. Controlează fluctuaţiile de glucoză din sânge, responsabile de crearea de rezerve calorice.
Citește și: Combinatii de alimente care slabesc potrivite pentru tipul tau de corp
Efect similar are cimbrul de grădină.
COCKTAIL VEGETAL
Pentru a stimula arderea grăsimilor, apelaţi la formulele pe bază de ceai verde, guarana, cafea, anghinare şi rozmarin dezvăluie webmd.com. Acesta din urmă stimulează vezica biliară şi acţionează pozitiv asupra fermenţilor intestinali, ce declanşează de multe ori dureri abdominale.
FUCUS & FENICUL
Fucusul este o algă binecunoscută pentru că activează metabolismul. Acţionează în sinergie cu feniculul, ce are virtuţi diuretice şi echilibrează funcţia glandelor endocrine. Luaţi înainte de fiecare masă câte o gelulă din rădăcină de fenicul şi câte o fiolă de extract fitoconcentrat de fucus, timp de 20 de zile.
EFEDRA
Această plantă de origine asiatică conţine efedrină, care favorizează lipoliza (descompunerea grăsimilor în acizi graşi şi glicerină, în procesul digestiei) şi determină o scădere a ţesutului adipos.De asemenea, optimizează metabolismul de bază, forţând organismul să ardă caloriile la maximum…
Meet the Experts
- Dr. Andrew Weil – Dr. Andrew Weil este un pionier în medicina integrativă, promovând abordări holistice pentru sănătate și bunăstare. Este fondatorul Andrew Weil Center
Niciun comentariu încă