Arde celulita cu ajutorul plantelor

Pentru a stimula arderea grăsimilor, apelaţi la formulele pe bază de ceai verde, guarana, cafea, anghinare şi rozmarin. Acesta din urmă stimulează vezica biliară.

https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/01/Arde-celulita-cu-ajutorul-plantelor.jpg

ISPAGH
Această plantă este recunoscută pentru faptul că taie pofta de mincare în mod neagresiv, natural. Proprietatea se datorează conţinutului mare de mucilagii prezente în seminţele ei. Odată ajunse în stomac, formează un gel neasimilabil, care scade nivelul de absorbţie al elementelor din bolul alimentar în timpul digestiei. Acţionează în special asupra grăsimilor şi zaharurilor, diminuând aportul caloric. Controlează fluctuaţiile de glucoză din sânge, responsabile de crearea de rezerve calorice.

Citește și: Combinatii de alimente care slabesc potrivite pentru tipul tau de corp

Efect similar are cimbrul de grădină.

COCKTAIL VEGETAL
Pentru a stimula arderea grăsimilor, apelaţi la formulele pe bază de ceai verde, guarana, cafea, anghinare şi rozmarin dezvăluie webmd.com. Acesta din urmă stimulează vezica biliară şi acţionează pozitiv asupra fermenţilor intestinali, ce declanşează de multe ori dureri abdominale.
FUCUS & FENICUL
Fucusul este o algă binecunoscută pentru că activează metabolismul. Acţionează în sinergie cu feniculul, ce are virtuţi diuretice şi echilibrează funcţia glandelor endocrine. Luaţi înainte de fiecare masă câte o gelulă din rădăcină de fenicul şi câte o fiolă de extract fitoconcentrat de fucus, timp de 20 de zile.
EFEDRA
Această plantă de origine asiatică conţine efedrină, care favorizează lipoliza (descompunerea grăsimilor în acizi graşi şi glicerină, în procesul digestiei) şi determină o scădere a ţesutului adipos.De asemenea, optimizează metabolismul de bază, forţând organismul să ardă caloriile la maximum…

Meet the Experts

  • Dr. Andrew Weil – Dr. Andrew Weil este un pionier în medicina integrativă, promovând abordări holistice pentru sănătate și bunăstare. Este fondatorul Andrew Weil Center
Abonează-te pe:Yve.ro news

Postat de Arseni Dana

Dana Arseni este redactor la yve.ro de peste 10 ani. A absolvit Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași și deține un master în Jurnalism la University of Glasgow. Cu o pregătire academică solidă și o pasiune profundă pentru informare, Dana este specializată în categoriile știri, modă și frumusețe. Prin articolele sale, aduce cititorilor noutăți din lumea fashion-ului, sfaturi de frumusețe și analize ale celor mai recente evenimente, toate într-un stil captivant și bine documentat. Dana se remarcă prin profesionalism și o atenție deosebită la detalii, contribuind activ la diversitatea și calitatea conținutului de pe yve.ro. Experiența sa de peste un deceniu în jurnalism și implicarea constantă în actualizarea cunoștințelor îi permit să ofere cititorilor articole de calitate, susținute de surse de încredere și perspective relevante. Pe lângă expertiza în știri și tendințele din modă și frumusețe, Dana este pasionată de gătit și creează rețete culinare care îmbină tradiția cu inovația. În toate rețetele sale, respectă principiile unui stil de viață sănătos, alegând ingrediente nutritive și metode de gătit echilibrate. Fiecare preparat este conceput cu atenție, astfel încât să fie nu doar delicios, ci și benefic pentru sănătate. Această abordare face ca articolele și rețetele Danei să fie apreciate de cititorii yve.ro, care au încredere în recomandările sale și găsesc inspirație în propunerile ei gastronomice.

Niciun comentariu încă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *