HomeFRUMUSETEIngrijirea corpului Cat de permanenta este epilarea cu laser?

Cat de permanenta este epilarea cu laser?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
Cat-de-permanenta-este-epilarea-cu-laser in Ingrijirea corpului

Desi epilarea cu laser este adesea cunoscuta ca permanenta, de cele mai multe ori este doar o solutie temporara. Electroliza este singura metoda permanenta pentru a indeparta parul nedorit de pe corp, dar este foarte dureroasa, deci multi oameni prefera epilarea cu laser „permanenta”.

Cat de permanenta este epilarea cu laser

Epilarea cu laser este un tratament cosmetic ce isi dezvolta popularitatea, dar care nu ar trebui sa fie considerat permanent si orice cosmetician care il pune la dispozitia clientului, ar trebui sa admita ca este o simpla solutie temporara cu un beneficiu important: reducerea cresterii parului.

Epilarea cu laser indeparteaza permanent parul?

Bazata pe o tehnologie folosita pentru indepartarea permanenta a parului, dar si pentru problemele specifice pielii, epilarea cu laser poate reduce numarul de fire de par pe o suprafata de la 40-60% pana la 80-95%. Un numar de metode de indepartare a parului au obtinut aceste rezultate deteriorand foliculii, dar cu sase, pana la opt sedinte de epilare cu laser, vei vedea reducerea cresterii parului pe care o vei obtine in ani de zile dupa folosirea cerii sau pensarii.

Epilarea cu laser… este permanenta? Daca prin „permanent” intelegi sa dureze pentru totdeauna, nu este asa, dar poti obtine rezultate mai bune decat daca folosesti alte metode de epilare, cu exceptia electrolizei.

Efectele laserului pot varia in functie de tonul pielii tale. Exista mai multe persoane cu parul mai inchis decat cu tenul si parul deschise.

Cat de permanenta este epilarea cu laser

Beneficii ale epilarii cu laser

Mai putin dureroasa decat tehnicile de epilare permanenta, epilarea cu laser are o multime de fani, pentru ca aceasta chiar functioneaza pentru o perioada lunga. Nu te ajuta doar sa scapi de parul nedorit, ci si ca parul tau sa creasca mai rar.

„Cat de permanenta este epilarea?” este o intrebare fara un raspuns concret, pentru ca metoda functioneaza mai bine pentru unii oameni, iar pentru altii mai putin. Cei mai multi dintre cosmeticienii care practica acest tip de epilare spun ca au rezultate durabile, dar pentru cele mai bune rezultate, vei avea nevoie de opt sedinte, in functie de zona presupusa pentru epilare…

Dezavantajele epilarii cu laser

Epilarea permanenta cu laser este considerata sigura, dar exista si efecte secundare. In cazurile usoare, acestea includ umflaturi si mancarimi care dispar in cateva zile. Efecte foarte rare includ senzatiile de arsuri pe piele, urmate de basici si chiar decolorarea pielii. Vorbeste despre epilarea cu laser cu un profesionist in care ai incredere, inainte de a decide care este cea mai buna solutie pentru tine.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed