Home FRUMUSETEIngrijirea corpului Cea mai buna metodă de a învața să mergi pe tocuri

Cea mai buna metodă de a învața să mergi pe tocuri

autor Elena Yvette
790 views 1 minute timp de citit

Mersul pe tocuri a reprezentat intotdeauna o provocare pentru fiecare femeie. Unele dintre ele au nevoie de cativa ani pentru a invata cum sa isi tina echilibrul o asemenea incaltaminte, in timp ce altele nu se pot obisnui deloc cu pantofii cu toc.

Cea mai buna metodă de a învața să mergi pe tocuri

Solutia vine de la un medic britanic, care sustine ca a gasit cea mai buna metoda de a le invata pe amatoarele de tocuri cum sa mearga. Acesta a reusit sa creeze un curs prin intermediul caruia femeile vor fi educate cum sa adopte postura corecta atunci cand aleg pantofii cu toc.

Medicul precizeaza ca deja a ajutat cateva sute de femei sa isi foloseasca corespunzator muschii de la picioare, pentru a nu mai avea probleme atunci cand aleg sa poarte pantofi cu toc. De asemenea, a tinut sa traga un semnal de alarma ca daca femeile nu vor invata sa mearga corespunzator pe tocuri, acestea risca sa dezvolte grave probleme cu coloana vertebrala, muschii picioarelor si gleznele.

Medicul filmeaza mersul fiecarei paciente in parte si analizeaza si postura corpului, dar si modul in care acestea isi folosesc muschii picioarelor. In plus, acesta recomanda femeilor care utilizeaza pantofii cu toc sa nu mearga cocosat, pentru ca automat apar si probleme cu coloana vertebrala…

Tutorial video despre cum sa mergi pe tocuri

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies