Corectarea sânilor lăsați

Share

Atunci cand un exces de piele atarna sub areola mamara, se impune ridicarea sanilor. Lasarea sanilor se produce cand acestia au avut un volum mai mare ce s-a diminuat brusc sau intr-o perioada scurta de timp.

Corectarea sânilor lăsați

Trebuie specificat ca, in asemenea situatii, pielea se retrage insa numai partial, aceasta pastrand capacitatea de a se reintinde. Situatia se poate verifica foarte usor prin aplicarea unei tractiuni pe pielea sanului atunci cand se remarca intinderea excesiva.

Deoarece pielea are capacitatea de a se retrage partial, este unul dintre factorii care, atunci cand se face implant in sanii lasati, la cateva luni dupa interventie, determina intinderea pielii mai mult decat ar trebui, din cauza greutatii implanturilor. Pentru a preveni sanii lasati, excesul de piele trebuie inlaturat insa acest lucru duce la aparitia cicatricilor.

Avantajele se pot observa imediat: o forma placuta, ridicata si ferma a sanului, care se mentine chiar si in lipsa sutienului. Cicatricile pot fi doar in jurul areolei sau in jurul acesteia insa in timp se fac neobservate.

O greseala mare si des intalnita este implantul de silicon pe sanii lasati, iar pentru a evita acest lucru trebuie eliminat excesul de piele si astfel, apar cicatricile. Atunci cand se face micsorarea sanilor, gradul de reducere difera in functie de marimea sanilor, dar si de dorinta ficarei paciente. Cu cat sunt mai mari si mai grei, apasa pe coloana cervicala, iar sutienul apasa pe umeri, creand o senzatie majora de disconfort.

Astfel de interventii se fac cel mai frecvent dupa o sarcina, deoarece, in urma nasterii, corpul se modifica, iar sanii au de suferit. Pretul interventiei creste sau scade in functie de cat de complexa este procedura. Pentru a ridica sanii, costa circa 2.000 de euro, iar pentru implant fara cicatrici, costul este de 3.500 de euro insa poate ajunge si la 4.000 de euro, daca se solicita si indepartarea excesului de piele…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news