HomeFRUMUSETEIngrijirea corpului Cum iti hidratezi pielea vara?

Cum iti hidratezi pielea vara?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 917 views
Cum-iti-hidratezi-pielea-vara in Ingrijirea corpului

Este vara, ceea ce inseamna ca nu mai trebuie sa ne ascundem pielea. Temperaturile ridicate presupun foarte multa umiditate. Asa ca ce putem face pentru ca pielea noastra sa arate perfect? O putem hidrata foarte bine.

Cum iti hidratezi pielea vara

Protejeaz-o
Acum, ca este atat de cald, bineinteles ca vei petrece mai mult timp in aer liber, fie ca mergi sa te racoresti la o piscina, fie ca mergi cu prietenii la un gratar. Oricum, trebuie sa te asiguri ca pielea e protejata. Multe creme cu protectie solara sunt si hidratante. In acest fel, poti fi sigura ca pielea ta nu va fi arsa de soare.

Foloseste creme usoare
Cu temperaturile atat de ridicate si cu umiditatea crescuta, cu siguranta nu vei vrea sa folosesti creme de corp sau de fata foarte consistente. Fata ta ar putea deveni foarte grasa si nu vei arata prea bine. In schimb, vei putea folosi o crema hidratanta mai usoara, care se absorbe repede mai ales pe fata. Daca aplici machiaj pe fata peste o crema foarte consistenta, acesta va fi distrus foarte repede din cauza umiditatii.

Ia in considerare nuanta pielii tale
In materie de haine, culorile in tendinte sunt cele luminoase si albul. Asta inseamna ca pielea ta va trebui sa fie pe masura culorii hainelor. Nu e nevoie sa stai ore in sir in soare, distrugandu-ti pielea ca sa te bronzezi repede. E mai bine sa folosesti o lotiune autobronzanta ce iti va da un bronz treptat pana ajungi la cel pe care tu il vrei…

Ai grija si de mainile si picioarele tale
Mainile si picioarele tale sunt foarte expuse in timpul verii, asa ca trebuie sa ai grija de ele si sa le mentii hidratate. Exfoliaza-ti mainile si foloseste o piatra ponce pentru picioare, iar apoi aplica o crema hidratanta adecvata.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed