HomeFRUMUSETEIngrijirea corpului Cum sa ai o piele sanatoasa in anotimpul rece

Cum sa ai o piele sanatoasa in anotimpul rece

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 830 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2012/10/Cum-sa-ai-pielea-sanatoasa-in-anotimpul-rece.jpg

Venirea toamnei si a frigului pot avea repercusiuni asupra organismului si, bineinteles, a pielii. Trebuie sa va adaptati la aceasta perioada si sa acordati o atentie deosebita pentru a avea o piele sanatoasa.

Hidratarea

Frigul afecteaza cel mai mult tenurile uscate, iar folosirea unei creme hidratante este foarte importanta pentru o piele sanatoasa. Sunt recomandate cremele bogate in vitaminele A si C dar si cele care contin retinol. Pentru noapte este bine sa folositi creme foarte hidratante, iar ziua, creme mai slabe.

Importanta soarelui

Lumina soarelui este esentiala pentru viata, dar si pentru ten. Zece minute de stat la soare pe zi vor fi suficiente pentru a va feri de deficiente ale vitaminei D.
Soarele ajuta si pentru a scapa de astenie si depresia sezoniera.

Protectia UV

Chiar daca soarele nu este la fel de puternic la fel ca in timpul verii, asta nu inseamna ca trebuie sa renuntam la cremele cu protectie UV atunci cand ne expunem.

Consuma multa apa pentru o piele sanatoasa!

Corpul are nevoie de hidratare pentru a avea o piele sanatoasa si frumoasa. Consumul de apa ajuta la eliminarea toxinelor din organism, iar unul dintre rezultate este un ten sanatos…

Persoanele care au trecut de 25 de ani pot folosi si o crema antirid, odata cu aparitia ridurilor de expresie.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed