HomeFRUMUSETEIngrijirea corpului Cum sa faci impresie buna?

Cum sa faci impresie buna?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 962 views
Cum-sa-faci-impresie-buna in Ingrijirea corpului

Prima impresie conteaza si trebuie sa stii cum sa faci impresie buna! Asa ca te straduiesti sa porti cele mai bune haine, cel mai frumos machiaj si cele mai speciale bijuterii. Trebuie sa inveti cum sa faci impresie buna fiind naturala, fara sa te impopotonezi prea mult.

Cum sa faci impresie buna

Imagine

Daca vrei sa afli cum sa faci impresie buna, trebuie sa stii ca imaginea fizica este ceea ce se observa prima data la o persoana. Importanta ei este negresita. Ai cateva secunde pentru a atrage atentia persoanei respective prin etalarea celor mai fine trasaturi.

Imbraca-te potrivit pentru ocazia respectiva, dar si corespunzator vremii. Daca mergi la o intalnire de afaceri sau la un interviu, pastreaza o tinuta profesionala si simpla. Pe de alta parte, o petrecere de seara poate cere ceva mai provocator. Daca nu esti sigura cu ce sa te imbraci, fii conservatoare.

Aplica un machiaj proaspat si natural. Oamenii au nevoie de o imagine cat mai reala. Alege o coafura care iti infrumuseteaza tinuta si chipul. Un stil simplu si usor de intretinut este de obicei cel mai reusit.

Limbajul trupului

Al doilea aspect ca sa faci o impresie buna are legatura cu limbajul trupului. O pozitie buna a corpului este intotdeauna importanta, deci stai dreapta si fii increzatoare! Pentru a fi sociabila, zambeste. Fa contact vizual si fii interesata de noua cunostinta. O strangere de mana scurta, dar ferma, este intotdeauna binevenita si cruciala in intalnirile de afaceri.

Tensiunea si stresul apar in numeroase moduri, ca expresia faciala si gesturile. Nu este nimic mai derutant decat sa intalnesti pe cineva care nu isi doreste sa fie in acel loc; asta nu este impresia pe care vrei sa o lasi. Tine mainile departe de coapse si nu le incrucisa. Relaxeaza-te, nu te framanta, fii tu insati!

Conversatia

Daca vrei sa afli cum sa faci o impresie buna, trebuie sa ai in vedere si conversatia. Crezi sau nu, ce spui si modul in care spui nu sunt la fel de importante ca imaginea si limbajul corpului, dar nu le neglija.

Poarta o conversatie inteligenta si arata-te interesata de ceea ce spune persoana de langa tine. Daca faci ca totul sa para bine primit si vrednic, exista sanse sa fie intelegere…

Nu transpira. Pentru a face cea mai buna impresie, pregateste-te si concentreaza-te asupra lucrurilor. Fii optimista, bucura-te si distreaza-te!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed