HomeDiete de slabitCum sa slabesti rapid Fund bombat cu ajutorul liftingului fesier

Fund bombat cu ajutorul liftingului fesier

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/02/Fund-bombat-cu-ajutorul-liftingului-fesier.jpg

Una dintre cele mai celebre interventii la care ajung vedetele pentru a avea un fund bombat este liftingul fesier brazilian. In mai multe tari, fesele bine proportionate, rotunjite, au reprezentatat intotdeauna un factor determinant al frumusetii feminine.

Liftingul fesier reprezinta o procedura ce ridica si contureaza fesele cu obtinerea unui aspect tineresc, senzual, proeminent, sexy, plin de viata. Exista mai multe tehnici care ofera rezultate diferite, iar alegerea este facuta de nevoia si dorinta fiecarei femei in parte.

1. Eliminarea excesului de piele – daca este in exces, aceasta atarna.

2. Implanturi din silicon, care sunt amplasate in interiorul feselor, printr-o incizie ascunsa in cuta dintre fese. De asemenea, aceasta interventie implica un timp de recuperare destul de lung si probleme la adaptarea la senzatia de schimbare.

3. Injectarea cu grasime proprie – este o optiune care nu prezinta vreun risc de reactie alergica si are mai multe beneficii, deoarece implica lipoaspiratia grasimii din alte zone precum abdomenul, coapsele sau soldul si transferul sau in zona fesiera.

4. Lipoaspiratia – in situatia cand grasimea de pe fese este distribuita intr-un mod inestetic…

5. Liftingul fesier brazilian ofera rezultate uimitoare de ridicare a feselor, iar timpul de recuperare este scurt. Nu lasa cicatrici si nu necesita anestezie generala insa pot aparea vanatai, disconfort la mers sau alergat, dar acestea dispar dupa cateva zile. Pretul nu este unul foarte mare, iar daca nu esti multumita de rezultat, poti face oricand o imbunatatire.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed