HomeFRUMUSETEIngrijirea corpului Ingrijirea unghiilor pas cu pas

Ingrijirea unghiilor pas cu pas

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/03/Îngrijirea-unghiilor.jpg

Ingrijirea unghiilor este foarte importanta atat pentru frumusete cat si pentru sanatatea noastra.

 

Îngrijirea unghiilor

Ingrijirea unghiilor in 6 pasi simpli

Mat
Tendintele sezonului racoros in materie de unghii este lacul inchis la culoare, mat. Exista mai multe produse care te vor ajuta sa obtii acest efect si ofera unghiilor un aspect deosebit. Preturile pentru astfel de produse incep de la 15 lei.

Uscare rapida
Daca trebuie sa te dai cu oja in graba pentru ca dupa trebuie sa pleci undeva si iti este frica sa nu iti strici manichiura, poti apela cu incredere la lacul de unghii protector, care usuca unghiile in doar cateva secunde, iar vechile probleme nu vor mai aparea. Preturile pentru astfel de produse incep de la 50 de lei.

Stilou French Manicure
Manichiura French a fost dorita intotdeauna de doamne si domnisoare si, din nefericire, nu este usor de obtinut acasa. Totusi, un producator de cosmetica francez a venit cu solutia pentru cele care vor astfel de unghii, astfel stiloul special te va ajuta sa trasezi o linie subtire si exacta pe unghie, iar in numai cinci minute vei obtine manichiura dorita. Pretul pentru acest produs incepe de la 25 de lei.

Hidratarea unghiilor
La fel ca pielea, unghiile au si ele nevoie de hidratare pentru a fi sanatoase. Exista anumite tipuri de ulei care iti vor oferi hidratare in mod natural si contin salvie, mirt sau pelin, care vor oferi o protectie sporita asupra unghiilor exfoliate. Preturile incep de la 30 de lei.

Protectia unghiilor
Aceste protectii se aplica inaintea lacului si are rolul de a asigura aderenta lacului pe unghie, intarind-o. De asemenea, are printre ingrediente o substanta care echilibreaza nivelul pH-ului si elimina rezidurile sau grasimile prezente pe unghie. Preturile incep de la 50 de lei…

Dizolvant intaritor
Cand vine vorba de sanatatea unghiilor, unul dintre cei mai mari inamici a fost considerat dizolvantul, deoarece acesta are efecte nocive, mai ales ca determina uscarea excesiva a unghiilor. Din fericire, acum exista dizolvante mai bune, care nu pun in pericol sanatatea unghiilor tale si majoritatea sunt cu extract de musetel, care ajuta la intarirea lor. Pretul unui astfel de produs incepe de la 5 lei.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed