HomeFRUMUSETEIngrijirea corpului Înlăturaţi senzația de picioare grele

Înlăturaţi senzația de picioare grele

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2012/10/Înlăturaţi-senzaţia-de-picioare-grele.jpg

Senzația de picioare grele este, de cele mai multe ori, însoţită de oboseală generală, dureri și umflături ale tălpilor. Aceasta se întâlneşte la femeile care au şi tulburări circulatorii venoase la membrele inferioare, sedentare şi cu surplus ponderal.

Înlăturaţi senzaţia de picioare grele

Alegeţi remediul care vi se potriveşte pentru senzația de picioare grele:

•    Hamamelis compus, cand tălpile se umflă şi devin dureroase (Câte cinci granule de trei ori pe zi, atât timp cat jena persistă).

•    Zincum metallicum 5CH, în caz de varicozităţi şi tremur in picioare pe timpul nopţii.

•    Pulsatilla 15CH este cel mai adesea indicată pentru a trata tulburările circulatorii la femei (o doză pe săptămână): venele dilatate sunt vizibile sub pielea palidă, durerile variază, se agravează la căldură şi se calmează cu ajutorul compreselor reci. Se potriveşte de minune persoanelor timide, emotive, dar care se consolează uşor, foarte sensibile la frig şi cu extremităţile permanent reci…

• OŢET DE PĂPĂDIE. Are un efect diuretic evident și ajută în senzația de picioare grele: grăbeşte eliminarea surplusului de lichide din organism (edemele pot fi responsabile de apariţia senzaţiei de picioare grele). De asemenea, previne instalarea constipaţiei, senzaţiei de greaţă, a hemoroizilor – probleme frecvente în perioada de graviditate. Umpleţi un borcan cu păpădie spălată şi tăiată mărunt, fără să indesaţi. Turnaţi până la saturaţie oţet de mere. Acoperiţi cu un capac şi ţineţi şase săptămâni la temperatura camerei, agitand la două sau trei zile. Strecuraţi şi depozitaţi la rece preparatul. Înghiţiţi una sau două linguri dimineaţa, pe stomacul gol.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed