HomeDiete de slabitCum sa slabesti rapid Lipoaspiratia cu laser este cea mai ușoară modalitate de a slăbi

Lipoaspiratia cu laser este cea mai ușoară modalitate de a slăbi

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 807 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/02/Lipoaspiratia-cu-laser-este-cea-mai-ușoară-modalitate-de-a-slăbi.jpg

Lipoaspiratia cu laser este o procedura chirurgicala ce presupune indepartarea grasimii din locurile nedorite si inestetice, obtinandu-se astfel un corp remodelat.

Cuvantul „slabit” este  adesea asociat cu sportul, iar entuziasmul da a da jos kilogramele in plus se pierde mult mai usor cand stim ca avem de facut exercitii obositoare.

Lipoaspiratia cu laser este cea mai ușoară modalitate de a slăbi

Desi sportul este o activitate foarte placuta, exista o alternativa pentru cele care nu sunt pasionate de niciun sport sau care nu pot face efort:

Lipoaspiratia cu laser este o procedura inovatoare ce are ca efect obtinerea unei fermitati a pielii lasate. Trebuie stiut faptul ca, la fel ca si in cazul celorlalte interventii chirurgicale de acest tip, este necesara o dieta adecvata si exercitii fizice. Aceasta interventie nu se recomanda persoanelor obeze ca modalitate de slabire, ci doar celor care vor sa elimine grasimea nedorita.

De ce sa apelezi la lipoaspiratia cu laser:

Spre deosebire de alte metode pentru remoderare corporala, lipoaspiratia cu laser este mult mai sigura si prezinta riscuri extrem de rare, iar partea cea mai buna este ca rezultatele sunt permanente: persoanele adulte nu vor mai forma celule noi adipoase in locul cu pricina.

Un alt avantaj al lipoaspiratiei datorita caruia este preferata in fata celorlalte interventii este timpul redus de refacere, care nu dureaza mai mult de trei zile. Interventia consta intr-o procedura chirurgicala prin care se introduce o sonda ce contine o cantitate mica de energie laser in locul in care este localizata „problema”, iar laserul distruge celulele grase, grasimea fiind aspirata din zona respectiva. Intai se injecteaza o solutie pana cand pielea este in tensiune, pentru a fi totul in siguranta. Ulterior este etapa cand grasimea este emulsionata prin laser, iar ultima faza consta in aspiratia grasimii.

Lipoaspiratia cu laser este folosita in cazul persoanelor cu varsta intre 45 si 50 de ani, care nu reusesc sa slabeasca cu ajutorul dietei si al sportului…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed