HomeFRUMUSETEIngrijirea corpului Manichiura perfecta fara a merge la salon

Manichiura perfecta fara a merge la salon

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 870 views
Manichiura-perfectă-fără-a-merge-la-salon in Ingrijirea corpului

Trebuie stiut ca oricine poate avea o manichiura perfecta, fara a merge la un salon de infrumusetare. Este necesar sa stii cum sa iti ingrijesti unghiile in mod corespunzator si ca sanatatea unghiilor este mult mai importanta decat orice manichiura noua. Iata cateva trucuri pe care trebuie orice femeie care nu apeleaza la saloanele de cosmetica trebuie neaparat sa le stie pentru ca unghiile sale sa fie apreciate de cei din jur, mai ales de barbati:Manichiura perfectă fără a merge la salon

Ajutor din interior
Un medic specialist iti poate prescrie niste suplimente alimentare special concepute pentru unghii, par si piele, care te vor ajuta cu siguranta.

Tratament naturist
Cel mai bun remediu pentru hidratarea unghiilor este sa inmoi mainile in ulei de masline incalzit, pret de cateva minute.

Protectie pentru unghii
Nu este indicat sa stai mult cu mainile in apa si se recomanda sa folosesti manusi speciale atunci cand faci curatenie sau speli vasele, pentru ca acestea iti vor proteja unghiile de apa, dar si de produsele de curatat, caci unele dintre ele sunt daunatoare.

Dizolvant de calitate
Atunci cand iti alegi un dizolvant, trebuie sa te asiguri ca acesta sa fie de calitate si sa aiba printre ingrediente si substante care hranesc unghiile, precum vitamina E, glicerina sau uleiurile vegetale.

Evita unghiile false
Unghiile false sunt de foarte multe ori extrem de daunatoare pentru unghiile naturale, in special in cazul in care nu sunt aplicate in mod corespunzator…

Ingrijire constanta
Se recomanda ca in fiecare seara cand te speli sa utilizezi un produs special 3 in 1, care iti ingrijeste si mainile si unghiile, dar si cuticulele.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed