HomeFRUMUSETEIngrijirea corpului Mareste-ti buzele cu acid hialuronic – riscuri

Mareste-ti buzele cu acid hialuronic – riscuri

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
Mărește-ți-buzele-cu-acid-hialuronic-riscuri in Ingrijirea corpului

Mareste-ti buzele cu acid hialuronic – riscuri si sfaturi – in acest articol iti prezentam tot ceea ce este necesar de aflat, spre a te informa corect asupra eventualelor complicatii ce pot surveni in cazul in care doresti sa te supui unei asfel de interventii.

Mărește-ți buzele cu acid hialuronic - riscuri

Mareste-ti buzele cu acid hialuronic – riscuri existente si ce anume trebuie evitat: pentru cine viseaza sa aiba buzele pline si apetisante ca ale celebrei Angelina Jolie, chirurgia estetica ofera solutii, care pot avea insa si efecte negative. Cele mai utilizate solutii pentru marirea buzelor sunt injectiile cu acid hialuronic sau chiar cu o grasime proprie ce se recolteaza din alte zone ale corpului.

Mareste-ti buzele cu acid hialuronic – riscuri și precizări

Injectiile cu acid hialuronic sunt foarte putin dureroase, asemanatoare cu ceea ce se simte la o anestezie dentara si nu este nevoie de teste in prealabil. Cu toate acestea, trebuie stiut ca efectul respectiv dureaza intre 6 si 12 luni, dupa care cest tratament trebuie repetat. Medicii au sustinut ca acest acid hialuronic nu poate avea efecte secundare de obicei, deoarece este o substanta neutra (polizaharida), pe care corpul uman o are in compozitie, iar doza nu este una atat de mare incat sa creeze probleme.

Pe de alta parte, injectiile cu grasime proprie recoltata din alte zone ale corpului sunt putin mai neplacute pentru organism. „Folosirea grăsimii proprii este mult mai traumatizantă din anumite puncte de vedere, probabilitatea de a face mici complicaţii tip vânătăi fiind mai mare. Este o intervenţie relativ mai agresivă comparativ cu injecţiile cu acid hialuronic. Singurul avantaj, în cazul celor care îşi doresc aşa ceva, sunt buzele foarte proeminente care se pot obţine”, a precizat un specialist.

Daca este folosit acidul hialuronic, forma dorita a buzelor este mai usor de modelat, iar vindecarea este mult mai usoara. Interventia dureaza 30 de minute, in timp ce transferul de grasime dureaza o ora.

Mărește-ți buzele cu acid hialuronic – riscurile dupa operatie

1. Durerea poate reprezenta unul dintre riscuri, mai ales in cazul în care organismul este de fel mai sensibil.

2. Deformarea buzelor poate fi cauzata de catre intervenția cu acid hialuronic, deoarece le umfla.

3. Timp de doua saptamâni, este posibil să ai o rana în locul injectării, care poate provoca disconfort si inrosire locala.

4. Vanataile se pot face vizibile in anumite locuri ale buzelor, in special la injectiile cu grasime proprie.

5. Inflamarea usoara a buzelor, care se poate transforma dintr-un efect dorit, într-o consecinta scapata de sub control, pierzandu-si conturul natural al buzelor.

6. La unele femei, poate aparea dependenta. Din dorinta de a tot corecta forma buzelor, anumite femei pot ajunge dependente de interventie, exagerand cu corecturile.

7. In cazurile grave, acidul hialuronic se poate deplasa in alte zone adiacente buzelor.

8. Pot aparea diferite asimetrii, care vor necesita corectie ulterioara, daca interventia nu a fost realizata extrem de bine.

9. Femeile insarcinate si cele care alapteaza nu au voie sa se supuna interventiei de marire a buzelor cu acid hialuronic.

10. Printre femeile carora le este interzisa aceasta procedura se numara si cele care urmeaza diferite tratamente pe baza de antiinflamatoare, anticoagulante si alte asemenea tipuri de medicamente…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed