Home FRUMUSETEIngrijirea corpului Mareste-ti sanii cu botox

Mareste-ti sanii cu botox

autor Elena Yvette
1,4K views

Mareste-ti sanii cu botox! In ziua de astazi, botoxul nu mai este folosit doar pentru intinerire faciala, asadar si sanii pot beneficia de un aspect imbunatatit dupa cateva injectii. In cele ce urmeaza, iti prezentam mai multe aspecte cu privire la acest subiect.

Mărește-ți sânii cu botox

Mareste-ti sanii cu botox – medicii britanici au descoperit tehnica aceasta, ce a fost foarte bine primita de femeile care au dorit sa isi schimbe aspectul sanilor printr-o procedura de marire in dimensiune a acestora.

Aceasta metoda prin care se utilizeaza botoxul este recomandata mai ales femeilor care au nascut, dar si celor care au avansat in varsta si si-au pierdut fermitatea sanilor. Procedura nu este una complicata, iar rezultatele atrag multe complimente.

Ce presupune marirea sanilor cu botox?

Este foarte important ca, inainte de a lua in calcul o astfel de interventie pentru marirea sanilor, sa aflam cu exactitate ce inseamna si daca exista riscuri dupa aceea. Iata explicatia oferita de dr. Cecilia Tregear:

„Injectarea toxinei botulice in anumite zone din jurul sanului restabileste fermitatea sanilor si le confera un efect de lifting. Remodeleaza forma sanilor, oferindu-le volum si atenuand ridurile cauzate de soare in zona decolteului.”

Procedura consta in:

– aplicarea unei creme anestezice pe sani
– efectuarea a 12 injectii cu botox in jurul sanilor
– injectiile se vor face si in areola, pentru a elimina ridurile si a face sfarcul sa fie mai proeminent

Mareste-ti sanii cu botox, deoarece aceste injectii nu se vor efectua in muschi, pentru ca ar exista sansa de a-i paraliza, iar interventia nu este deloc dureroasa comparativ cu cele unde se intervine la nivelul muschilor. Sanii nu vor risca sa fie sensibili, datorita masurilor de precautie luate de medic si ale proprietatilor botoxului.

Efectul operatiei de marire a sanilor cu botox dureaza intre trei si sase luni. Interventia de marire a sanilor prin injectiile cu botox are multe parti pozitive, insa exista si un aspect care poate fi considerat negativ: aceasta operatie este costisitoare, preturile ridicandu-se in jurul sumelor de 4000 – 5000 de euro, iar medicii recomanda acest tip de interventie doar in ocazii speciale. Pentru ca efectul sa tina cat mai mult timp, sunt necesare niste exercitii pentru muschii pectorali, dar si renuntarea la fumat. Pentru rezultate si mai bune, se recomanda abordarea unui stil de viata benefic cu o alimentatie echilibrata, cat mai sanatoasa.

In ciuda costului ridicat, si rezultatele sunt pe masura. Mareste-ti sanii cu botox  caci unul dintre  aspectele pozitive ale acestei metode este, spre deosebire de orice alta interventie, faptul ca nu s-au raportat efecte secundare dupa aplicarea acestui tip de terapie.

„Datorita faptului ca aceste injectii sunt efectuate in piele, iar dozele sunt mai mici decat cele folosite pentru terapia cu botox in cazul transpiratiei excesive, nu am remarcat niciun efect secundar. Singurele reactii dupa interventie sunt cele obisnuite la locul injectarii, roseata sau un mic risc de infectie”, a mai adaugat dr. Tregear…

Asadar, mareste-ti sanii cu botox, intrucat aceasta interventie este mai accesibila decat alte operatii cu implanturi, nu presupune riscuri, iar durerile sunt mult mai reduse comparativ cu cele de alta natura care au ca scop tot dezvoltarea bustului!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed