HomeFRUMUSETEIngrijirea corpului Mareste-ti sanii prin injectarea cu propria grasime

Mareste-ti sanii prin injectarea cu propria grasime

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
larger-breasts in Ingrijirea corpului

Mareste-ti sanii prin injectarea cu propria grasime! Daca nu esti incantata de felul in care arati ori iti doresti un bust mai mare insa fara a iti introduce in sani diverse implanturi prin operatii, atunci o alternativa potrivita este injectarea cu grasime proprie. Multe femei opteaza pentru o astfel de metoda de marire a sanilor, mai ales pentru principalul avantaj de a nu se supune unei operatii, iar costurile sunt mult mai mici fata de cele ale interventiilor cu silicoane. In cele ce urmeaza, iti oferim toate informatiile necesare pentru a te ajuta in cazul in care te gandesti sa iti maresti sanii cu grasime proprie.

Mărește-ți sânii prin injectarea cu propria grăsime

Mareste-ti sanii prin injectarea cu propria grasime, deoarece exista numeroase avantaje, cu toate ca injectarea cu propria grasime a fost un subiect destul de controversat in ultimii ani. In primul rand, augmentarea mamara de acest tip nu presupune operatia si nici introducerea unor elemente straine in corp, precum implanturile cu silicoane sau protezele, ci are la baza injectarea, ceea ce usureaza mult efectele de dupa interventie, caci recuperarea se realizeaza mai rapid, iar durerile nu sunt la nivelul celor post-operatorii.

Cum se realizeaza marirea sanilor prin injectarea cu propria grasime?

Recoltarea grasimii trebuie facuta in asa fel incat aceasta sa nu fie traumatizanta si sunt excluse intrumente precum laserul. Se pregateste o tehnica speciala, de ultima generatie, care pastreaza intacte sansele de supravietuire al celulelor, iar apoi se reinjecteaza prin intermediul unei proceduri speciale ce garanteaza rezultate durabile timp de cativa ani de zile. Cu alte cuvinte, se realizeaza punctionari prin care se introduce o canula, ce va infiltra grasimea recoltata din alte zone incarcate si se infiltreaza in cele dorite – in cazul de fata, in sani.

Mareste-ti sanii prin injectarea cu propria grasime, cunoscand conditiile: prima conditie pentru inceperea unei astfel de proceduri se determina in functie de nevoia existentei unei zone donatoare pe abdomen, talie sau coapse. Interventia presupune ca intai sa se recolteze grasime din zona potrivita, apoi se injecteaza in sani. Daca este nevoie, tehnica se poate repeta dupa cateva luni, iar totul se lucreaza sub anestezie generala, iar cea mai buna parte este faptul ca nu exista cicatrici, ci doar mici intepaturi, care dispar dupa cateva zile.

Mareste-ti sanii prin injectarea cu propria grasime, deoarece nu este riscanta. Un alt avantaj al procedurii este faptul ca se utilizeaza celule vii din propriul organism si astfel se elimina riscul de respingere al unei substante straine, de aceea se elimina din start posibilitatea unei alergii sau a consecintelor neplacute. Recuperarea postoperatorie este conditionata de suprafata unde s-a intervenit, iar durerea care apare este asemanatoare febrei musculare, iar in doua sau trei zile, aceasta cedeaza daca se folosesc calmante obisnuite – spre deosebire de operatiile cu implanturi sau proteze, care sunt mai predispuse unor infectii sau dureri pronuntate.

Care sunt costurile pentru o marire a sanilor prin injectarea cu grasime proprie?

Mareste-ti sanii prin injectarea cu grasime proprie, tinand cont si de costuri. Pretul unei astfel de interventii variaza in functie de aria in care se lucreaza insa incepe de la 500 de euro si poate ajunge pana la sume de zece ori mai mari, in functie de complexitatea „lucrarii”…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed