HomeDiete de slabitCum sa slabesti rapid O subțiere de peste cinci centimetri în jurul șoldurilor

O subțiere de peste cinci centimetri în jurul șoldurilor

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/01/O-subțiere-de-peste-cinci-centimetri-în-jurul-șoldurilor-e1456173427523.jpg

O subțiere de peste cinci centimetri în jurul șoldurilor este posibilă dacă se respectă anumite recomandări. În acest articol, vă prezentăm cum puteți scăpa de celulita de pe șolduri.

O subțiere de peste cinci centimetri în jurul șoldurilor? Este posibil acest lucru! Descoperiţi în cele ce urmează ce măsuri trebuie luaţi, în funcţie de câteva particularităţi fiziologice, pentru a recăpăta aspectul sănătos al pielii de pe șolduri.

Ce este celulita?

Celulita reprezintă o degenerescenţă a celulelor adipoase, lipodistrofie localizată, cum o denumesc specialiştii, şi poate fi condiţionată de o mulţime de factori, precum tratamentul cu anticoncepţionale orale, sedentarisnnul sau dieta dezechilibrată calitativ.

Pielea este cel mai extins organ al corpului şi, îndeobşte la femei, reflectă extrem de sugestiv stilul de viaţă. Cu cât dieta este mai echilibrată și se evită excesele şi viciile de orice fel, cu cât se face mai multă mişcare, fireşte, dublată de un program de odihnă corespunzător, cu atât pielea arată mai bine și se poate obține o subțiere de peste cinci centimetri în jurul șoldurilor.

Un regim alimentar prea bogat in sare, feculenţi, grăsimi, proteine şi zaharuri rafinate poate duce la apariţia celulitei, căci mai ales glucidele rapide şi lipidele sunt cel mai uşor de stocat de către adipocitele de pe coapse şi fese.

Stresul și sedentarismul reprezintă niște duşmani de temut ai sănătăţii epidermei — ambele mijlocesc aglomerarea şi creşterea în volum a adipocitelor.

Există şi alţi factori care modifică în sens negativ structura pielii însă împotriva cărora nu se poate face nimic. În această categorie intră hormonii feminini şi, în principal, estrogenii. Orice modificare în ritmul lor de secreţie favorizează apariţia sau agravarea aspectului de coajă de portocală al pielii. Iar astfel de fluctuatii nu sunt puţine: pubertate, sarcină, administrarea de pilule contraceptive…

Estrogenii favorizează pe de-o parte fabricarea fiziologică a grăsimii, iar pe de altă parte stocarea ei în zonele predilecte (exteriorul şi interiorul coapselor, fese, genunchi). Nu în ultimul rând, accentuează retenţia de apă în ţesuturi. Acesta este motivul pentru care şi femeile care nu au şi nu au avut niciodată probleme cu greutatea dezvoltă celulită, pe când altele sunt nevoite să apeleze la tot felul de metode pentru a obține o subțiere de peste cinci centimetri în jurul șoldurilor.

ÎNCET, DAR SIGUR, CĂTRE O PIELE FERMĂ

În ultimii ani, piaţa cosmeticelor s-a îmbogăţit considerabil cu produse care promit să rezolve, o dată pentru totdeauna, problema celulitei. Fie că este vorba de creme, fie de uleiuri sau pastile, oricât de scumpe ar fi, nu vor avea rezultatul scontat dacă vizează doar efectul, nu şi cauza deficienţei. Pentru ca tratamentul să fie benefic şi mai ales să ofere rezultate durabile, situaţia trebuie bine analizată şi atacată pe toate fronturile…

Mulţurnită unei diete adecvate urmate consecvent, potenţată de acţiunile conjugate ale mai multor vegetale, tratamente pe baza de exfoliere, hidratare, prin masaje şi cu aportul deosebit al sportului, depozitele de celulită se pot reduce şi chiar elimina (asta fără a apela la bisturiul chirurgului), pentru a beneficia de o subțiere de peste cinci centimetri în jurul șoldurilor.

Save

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed