HomeFRUMUSETEIngrijirea corpului Peptidele in produsele de ingrijire a pielii: beneficii si tehnologie

Peptidele in produsele de ingrijire a pielii: beneficii si tehnologie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 944 views
Peptidele-in-produsele-de-ingrijire-a-pielii in Ingrijirea corpului

Peptidele reprezinta una dintre cea mai mari descoperiri in ingrijirea pielii, iar puterea lor te poate ajuta sa arati mai tanara si mai frumoasa. Descopera beneficiile peptidelor in produsele de ingrijire a pielii si ce produse ofera cele mai bune efecte!

Peptidele in produsele de ingrijire a pielii

Peptidele, ca mesageri chimici pe intregul trup, dau o mare importanta acestui lant de aminoacizi foarte necesari corpului. Peptidele diferite pot actiona ca neurotransmitatori sau sa controleze activitatea hormonala, in timp ce altii stimuleaza producerea de colagen, reparare si crestere capilara.

Folosita pentru vindecarea ranilor adanci, tehnologia peptida este acum aplicata pe piele, unde aceste grupuri de aminoacizi pot avea efecte puternice asupra pielii.

Beneficii ale peptidelor in ingrijirea pielii

Rolul peptidelor este diversificat in ingrijirea pielii si fiecare poate avea efecte benefice diferite in regimul tau de frumusete. Aici sunt cateva ingrediente pe care ar trebui sa le cauti in tehnologia peptida pentru ingrijirea pielii:

Acetilul Hexapeptid-3 este una dintre cele mai puternice aminopeptide in ingrijirea pielii si ajuta la relaxarea ridurilor faciale.

Palmitoiul pentapeptid-3 ajuta la producerea de colagen, iar palmitoilul oligopeptid are acelasi efect, dar ofera si protectie UV.

Peptidele de cupru aduc microparticule de minerale catre piele, ajuta la producerea de elastina si actioneaza ca antioxidant. Sunt folosite si pentru a indeparta coleganeul si elastina distruse din tesutul cicatricial.

Produse bazate pe peptide

Acum ca stii ce fac peptidele pentru pielea ta, arunca o privire asupra unor produse care folosesc tehnologia peptida pentru o ingrijire mai buna a pielii.

Ser pentru o piele mai ferma cu vitamina C, E si soia, avand proprietati antirid si actionand ca un tonifiant, in timp ce protejeaza pielea de radicalii liberi din mediul inconjurator.

NuFace Smoother Peptide Serum foloseste sase peptide puternice care ajuta la disparitia liniilor fine si a ridurilor, in timp ce are un efect cumulativ pe termen lung asupra pielii. Beneficiile peptidelor in ingrijirea pielii devin evidente odata ce acest produs poate reduce cearcanele si pungile de sub ochi.

Kinerase Peptide Deep Wrinkle Treatement este folosit pentru a revitaliza pielea si a-i da elasticitate si fermitate vizibila in 14 zile, reducand ridurile pentru un look mai neted…

Arcona Peptide Eye Serum este special creat pentru a hidrata zona ochilor si a reduce cearcanele. Acetilul tetrapeptid-5 si cofeina pe care le contine ajuta la regenerearea pielii si la producerea de colagen.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed